Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnapi tüntetés hogyan, miért?

Tegnapi tüntetés hogyan, miért?

Figyelt kérdés

A cikket érdemes elolvasni, a képekkel együtt.

[link]

2021. jún. 15. 11:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20

Hát ez az, hogy később több hasonló esettel találkoztam, csak ezután már okosabb voltam.

Mindenesetre évekkel később a városmajori srácok hivtak egy aluljáróba "bzit verni" ugyan nem mentem velük, de el sem ítéltem -fenteik miatt- őket.

Nem ma volt...

2021. jún. 15. 16:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Tehát ez olyan, mint amikor egy nő azért tartózkodik a férfiaktól, mert szexuálisan bántalmazták?
2021. jún. 15. 16:49
 23/27 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok ismét.

#19-es. Kiskorú gyerekeken sehol nem végeznek nemátalakító műtétet.(Egyébként azzal én sem értek egyet, súgom meg halkan) "Legdurvább" esetben is maximum hormonblokkolót szedhet, ami csak a pubertást késleltetni, bármikor leállhat, megy tovább rendesen minden. Nem tudom vannak-e ennek szövődményei, meg ilyenek, de erre mondhat nemet a szülő olyan helyen, ahol engedélyezett a hormonblokkoló. Csak nagykorú személy eshet át nemváltáson, több vizsgálatot követően. Szóval szerintem eléggé fals infókkal jössz itt. Ha tényleg olyan gyakori lenne az általad hozott példa, és nem csak a kattintásvadászat céljából kiemelt szélsőség lenne, a mai Magyarország azért rohadtul messze van attól, hogy idáig eljusson. Jelenleg ott tartunk, hogy ha én kisebb településen megemlítem a középkorúak közt megemlítem, hogy osztálykiránduláson egy velem azonosneművel aludtam egy ágyba, mert csak úgy volt hely a szálláson, akkor a hallgatóság nagy része teljesen kivan, hogy én miért aludtam egy ágyba azzal a velem azonosnemű oszálytárssal. És olyan eset is volt a mai Magyarországon az elmúlt évekbe, hogy egy csajt megvertek egy szivárványos vászontáska miatt. És ezekben a szituációkban még csak semmi szexszel kapcsolatos nem volt!

Szerintem ez az igazi probléma itt, ebben az országban, mert a kisgyerekek operálása a kanyarban sincs, és máshol se legális. (Szerencsére)

2021. jún. 15. 16:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Úgy látszik én "bevonzottam" őket nemcsak gyerek koromban.

Még 30 évesen, nősként is elég dúrva közeledéseket kellett hárítanom, egy nőnek is sok lett volna.

2021. jún. 15. 16:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az lgbtq-val találkoztál, hanem az abberációval. Nem normális senkit szexuális viszonyra kényszeríteni, semmilyen körülmények között, és most tök mindegy, hogy milyen neműek a felek. Egyébként lgbtq csoportokban soha nem láttam még olyat, aki egyet értene olyasmivel, ami veled történt, ha volt olyan poszt, akkor a bejegyzés íróját mindenki betámadta, hogy hogy gondolja ezt, egy ember nem értett vele egyet, ki lett rakva a csoportból. A pedofília, zoofília, nekrofíia, erőszak ugyan ez. Csak az támogatja aki beteges, ezeket kéretik nem összemosni az lgbtqval.

(#11 voltam)

2021. jún. 15. 16:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Gyerek koromban még egy hasonló próbálkozás volt.

Később 4-5 zaklatásnak minősíthető. Pl.: kollégáim már nevettek rajtam, hogy ellenkező irányú buszra szállok, mert munka végeztével minden nap ott vár a "pajtásom" kb. kb. hétig. (Egészen máshol lakott, egészen máshol dolgozott, munka miatt kerültünk kapcsolatba.)

És még 3-4 hasonló eset.

-Az egyik "bizonytalan", mert végülis megbeszéltük.

2021. jún. 15. 17:41
 27/27 anonim ***** válasza:
...kb. két hétig.
2021. jún. 15. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!