Tegnapi tüntetés hogyan, miért?
20
Hát ez az, hogy később több hasonló esettel találkoztam, csak ezután már okosabb voltam.
Mindenesetre évekkel később a városmajori srácok hivtak egy aluljáróba "bzit verni" ugyan nem mentem velük, de el sem ítéltem -fenteik miatt- őket.
Nem ma volt...
#11-es vagyok ismét.
#19-es. Kiskorú gyerekeken sehol nem végeznek nemátalakító műtétet.(Egyébként azzal én sem értek egyet, súgom meg halkan) "Legdurvább" esetben is maximum hormonblokkolót szedhet, ami csak a pubertást késleltetni, bármikor leállhat, megy tovább rendesen minden. Nem tudom vannak-e ennek szövődményei, meg ilyenek, de erre mondhat nemet a szülő olyan helyen, ahol engedélyezett a hormonblokkoló. Csak nagykorú személy eshet át nemváltáson, több vizsgálatot követően. Szóval szerintem eléggé fals infókkal jössz itt. Ha tényleg olyan gyakori lenne az általad hozott példa, és nem csak a kattintásvadászat céljából kiemelt szélsőség lenne, a mai Magyarország azért rohadtul messze van attól, hogy idáig eljusson. Jelenleg ott tartunk, hogy ha én kisebb településen megemlítem a középkorúak közt megemlítem, hogy osztálykiránduláson egy velem azonosneművel aludtam egy ágyba, mert csak úgy volt hely a szálláson, akkor a hallgatóság nagy része teljesen kivan, hogy én miért aludtam egy ágyba azzal a velem azonosnemű oszálytárssal. És olyan eset is volt a mai Magyarországon az elmúlt évekbe, hogy egy csajt megvertek egy szivárványos vászontáska miatt. És ezekben a szituációkban még csak semmi szexszel kapcsolatos nem volt!
Szerintem ez az igazi probléma itt, ebben az országban, mert a kisgyerekek operálása a kanyarban sincs, és máshol se legális. (Szerencsére)
Úgy látszik én "bevonzottam" őket nemcsak gyerek koromban.
Még 30 évesen, nősként is elég dúrva közeledéseket kellett hárítanom, egy nőnek is sok lett volna.
Szerintem nem az lgbtq-val találkoztál, hanem az abberációval. Nem normális senkit szexuális viszonyra kényszeríteni, semmilyen körülmények között, és most tök mindegy, hogy milyen neműek a felek. Egyébként lgbtq csoportokban soha nem láttam még olyat, aki egyet értene olyasmivel, ami veled történt, ha volt olyan poszt, akkor a bejegyzés íróját mindenki betámadta, hogy hogy gondolja ezt, egy ember nem értett vele egyet, ki lett rakva a csoportból. A pedofília, zoofília, nekrofíia, erőszak ugyan ez. Csak az támogatja aki beteges, ezeket kéretik nem összemosni az lgbtqval.
(#11 voltam)
Gyerek koromban még egy hasonló próbálkozás volt.
Később 4-5 zaklatásnak minősíthető. Pl.: kollégáim már nevettek rajtam, hogy ellenkező irányú buszra szállok, mert munka végeztével minden nap ott vár a "pajtásom" kb. kb. hétig. (Egészen máshol lakott, egészen máshol dolgozott, munka miatt kerültünk kapcsolatba.)
És még 3-4 hasonló eset.
-Az egyik "bizonytalan", mert végülis megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!