Tegnapi tüntetés hogyan, miért?
Én a B-t, de nem óvodában, csak 12-13 éves korban, amikor eleve tartják
a felvilágosító órát. A szülőnek szerintem joga van dönteni a kérdésben.
A posztra reagálva, ez az áldozati póz nagyon nem áll jól.
Aha, biztosan szörnyen hiteles egy olyan források nélküli Facebook-bejegyzés minden "statisztikája", ami azzal kezdődik, hogy KELL A TÖRVÉNY!
Ugye felfogjátok, hogy semennyire sem vagytok kevésbé nevetségesek az ilyenek benyalásával, mint a falusi marinéni, aki a tévéből áradó kormánypropagandát nyeli be olyan érveléssel, hogy "a tévé mondta"?.
Nem csak 12-13 éves kórban tartják.
(Ha szülő leszek egyszer, és ide is befészkeli magát ez a rendszer, első dolgom lesz tüntetni, ha az akkori balliberális hatalom(netán ha mégis sikerül szerencséjükre nyerni) akkor magántanuló lesz, ilyen órákon, nem fog résztvenni, ahol egy transzi olvasgat, vagy szónokol. Mint mondtam nem érdekel ki hogyan él, de a saját haverjaival csinálja, aki vevő rá...ez tényleg egyenlő a pedo-val.
Sajnos ez nem összeesküvés, van ellenzéki pártok, akik ezt támogatják, mármint az iskolai érzékenyítést.
Kettős érzés van bennem az üggyel kapcsolatban, egyrészt szeretném, hogy a gyerekek toleránsak legyenek, elfogadóak és ne csak az LMBTQ+ emberekkel, de mindenkivel szemben tisztelettudóak legyenek. Ehhez pedig nevelni kell őket és akár ilyen kényes témákról is kell beszélni.
Másfelől a magukat LMBTQ+-nak nevező radikális politikai mozgalmaknak semmi keresnivalójuk az iskolákban. Se nekik, se az ócska, agresszív, gyűlölködő propagandájuknak és a filmjeiknek sem. Vannak filmek/sorozatok amik nem homoszexualításról szólnak de tartalmaznak homoszexuális jelenetet, ezt (szerintem) nincs miért tiltani. Viszont vannak itt is ócska LMBTQ+ propaganda anyagok, azokat igenis tiltani kell.
A törvény szerintem alapvetően ott szigorít, ahol kell, csak ködösen fogalmaz és most az sem egyértelmű belőle, hogy mit szabad és mit nem és mindenki azt lát bele, amit csak szeretne.
2-es vagyok. Igen, azért írtam, hogy a B opciót támogatnám, azzal a kitétellel, hogy csak felsőtől kezdve lehessen, és opcionális legyen.
Egyáltalán nem olyan parádézósan képzelem ezt el, mint a képeken. Csak szimplán elmondanák, hogy ilyen is van. A melegek is csak átlagos emberek, nem kell ehhez színes felhajtás. Az is fontos szerintem, hogy miket mondanak el, annak nem örülnék, ha pl. elmagyaráznák, hogy 64 nem van. Vannak melegek, biszexuálisak, meg transzneműek. A többit feleslegesnek tartom elmagyarázni, és szerintem 64 nem felsorolása valóban összezavarná a gyereket.
#2 "A szülőnek szerintem joga van dönteni a kérdésben."
Igen. Ez a joga viszont csak akkor tud teljesülni, ha nincs beengedve a propaganda az iskolákba és kötelező figyelmeztetést kitenni ha olyan tartalom van benne ami 18 év alattiaknak nem való. Innentől már a szülő döntheti el hogy odaengedi-e a gyerekét ahol van ilyen propaganda vagy sem, engedi-e nézni neki a netflix-en az ilyen tartalmakat vagy sem.
Ahogyan most is látható egy műsornál ha nem való egy korosztálynak és most is a szülő dönti el hogy engedi-e neki nézni.
"Ez a joga viszont csak akkor tud teljesülni, ha nincs beengedve a propaganda az iskolákba"
#9 A propaganda és a felvilágosítás két különböző dolog. A gyerek nem fog 18 éves koráig buborékban élni, találkozni fog a témával. Szerintem nem káros, ha normál keretek között, egy pszichológus/szakember felvilágosítja a tinédzser gyerekeket a dolog létezéséről. De ezt nem én dönteném el, hanem minden szülő egyénileg, hogy szeretné-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!