Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lett ilyen népszerű a...

Mikor lett ilyen népszerű a Mi Hazánk?

Figyelt kérdés
Még tavaly nagyítóval kellett keresni őket idén meg akármelyik fórumot nézem mindenhol tömeges létszámban vannak jelen.

2021. jún. 15. 10:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
10-es! És te tudod bizonyítani az ellenkezőjét?
2021. jún. 15. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Szóval nem tudod.
2021. jún. 15. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

Indirekt módon bizonyítható.

Egyetlen ellenzéki formáció sem kap megszólalási lehetőséget - nem azt, hogy róluk beszélnek, hanem hogy ők szólalhatnak meg - a királyi tv-ben.

A Toroczkai féle gittegylet igen.

Minden ellenzéki formációról dehonesztáló módon beszélnek. A MHM-ről nem.

2021. jún. 15. 14:38
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
#13 A "bizonyításoddal" az a baj, hogy hazugságon alapul. A "baloldali" "ellenzék" önszántából bojkottálja a királyi tévét. A Mi Hazánk Mozgalomról pedig leginkább sehogy sem beszélnek, ami rosszabb, mint ha dehonesztáló módon beszélnének róluk.
2021. jún. 15. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

És a jobboldali ellenzékkel mi van? A jobbik attól még nem lett baloldali, hogy már nem náci.

2021. jún. 15. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

És mitől maradt jobboldali a Jobbik?

Én nem tudom őket bekategorizálni már.

Mondjuk egy olyan pártról beszélünk, aminek az alapító okirataban benne van hogy sosem fog összefogni a baloldallal, sem a liberálisokkal.

Konkrétan velük szemben,jó részt ellenük jött létre.

2021. jún. 21. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk a az orbánista vircsafttól mindenki balra van, még talán a MHM is.

De a fidesz annyira elvhiányos banda, hogy nem is értem hogy hozzájuk képest miért fikáznak bárkit is. Még a szélkakas is kevesebbet forog.

2021. jún. 21. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért vannak sokan ki a Jobbikra, mert ha szélkakas a fidesz ami 15-20 év alatt lett liberálisbol jobbos, akkor mi a Jobbik, aminek 3 év sem kellet ahhoz hogy széljobbról beforduljon balra?

2021. jún. 22. 07:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva: szerintem a youtube hozta meg Toroczkainak a nagy áttörést, illetve hogy lehet kérdéseket feltenni neki ott, és válaszol, + bemutattak egy Virradat nevű választasi programot, ami már folyamatban van.
2021. júl. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!