Ha egy politikus olcsó kajával pózol, akkor népszerűbb lesz? És ezeket a kajákat vajon megeszik utána, vagy kidobják?
Láttam a Novák Katalint valami transzzsíros lisztes szrral pózolt, Jakab Péter meg vizes kiflivel, és ételszínezékes szójakarikákkal, pirosarannyal.
Akinek 80 ezernél magasabb a fizetése az már nem eszik ilyeneket. Ők meg ugye milliókat keresnek. Ki az aki elhiszi, hogy ilyeneket esznek? De ha meg tényleg ezt eszik akkor az meg még gázabb.
"Mi a sz*r kozod van hozza h mit esznek?"
Ők reklámozzák hogy mit esznek. Vagyis nyilván nem eszik meg. Senki nem eszik ilyeneket.
"Ha keresek 2 millát havonta akkor is szeretni fogom a paprikás kruplit és meg fogom enni."
Én nem a paprikás krumplira írtam ezt. A vizeskiflis párizsihoz képest a paprikás krumpli már szinte olyan mint a cápauszonyfészekleves. Azt nem fogsz enni akkor sem ha 100 ezret keresel. Mint ahogy kockacukrot sem fogsz ebédelni, pedig finom ugye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!