Mikor lett ilyen népszerű a Mi Hazánk?
Bármelyik fórumot megnézed, az erősen belterjes. Mindegyiken maximum 100-150 ember masszírozza egymás agyát. Van amelyiken még annyi sem.
Szóval viszonylag kis létszámot is sokkal nagyobbnak látsz mint amilyen valójában.
Akkor figyeltem fel rajuk, mikor egyetlen partkent kimondtak az igazsagot a koronacirkuszrol.
Mikor jobban utanajartam, rajottem, hogy egyedul ok akarnak tenni is valamit.
Felinformaciok es mediaferditesek veszik korul oket, de remelem jovore bejutnak.
Te csak azt látod, amit a NER láttatni akar veled! Nincs tömeges létszám! A Mi Hazánk a NER aktív része. Ők veszik el az ellenzék elől a kiábrándult szélsőségeseket. Nincsenek sokan. Csak úgy tűnik, mert a fideSS trollok rá lettek állítva, hogy szélsőségesen nyilvánuljanak meg. Így:
1.: erősnek láttatják a mozgalmat, így a szavazótábort tudnak szerezni. A kocsma előtt álló kigyúrt Erős Pisták el fognak menni szavazni.
2.: be kell, hogy legyen fenyítve a kissebbség - Őket így igéretekkel meg egy kis krumplival megvehet Orbán jövő tavasszal.
Amúgy alig vannak szavazóik. Most is akartak Monoron ilyen busójárást csinálni, de nem tudom sikerült-e összegereblézni ezt a betyársereget meg a légiót. 1%-ot nem tudnak elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!