Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz komolyan gondolja,...

A Fidesz komolyan gondolja, hogy az Alkotmánybíróságon és az Emberi Jogok Európai Bíróságán át fognak menni a pedofilrendelet melegekre vonatkozó részei? Vagy elég az, hogy a borítékolható perek elég muníciót biztosítanak a választásokig?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%
Aha.....ezt senki sem hiszi el neked 9-es.
2021. jún. 14. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell elhinned.
2021. jún. 14. 16:27
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Aha....................hát, 0 20%-ból nem lesz 2/3, úgyhogy valamit nagyon benéztél!
2021. jún. 14. 16:31
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Ez megint nem az emberekről szól. Ez egy zseniális és aljas politikai húzás volt. Mutasson már valaki olyat, aki nem szorgalmazná a pedofília büntetésének szigorítását. Azonban ha pusztán az LMBTQ érzékenyítés létjogosultsága lenne a kérdés máris jobban megosztaná az embereket és nem lenne annyira egyértelmű az állásfoglalás.

1: A pedofília ellen való fellépéssel (amivel maga az LMBTQ szervezetek is egyet értenének szerintem) behúztak egy ilyen kiegészítést is.

Egy teljesen jogos döntést összekötöttek egy (szerintem! - ez vélemény, nem vitatéma) kevésbé jogos döntéssel, elérve azt, hogy az egyik megkérdőjelezhetetlen létjogosultságával támogassák a másik megszavazását.

2: Most a kormány majd megmondhatja Magyarország birka népének, hogy a baloldali pártok, és az LMBTQ szervezetek pedofilpártiak, mivel a törvényjavaslat ellen tüntetnek.

Tegnap már le is hozta a cikket az Origo. Szépen felvoltak sorolva a törvényjavaslat pedofíliaellenes pontjai (egy szó nem esett az LMBTQ részletről), majd jól leírták, hogy a baloldal és az LMBTQ szervezetek ez ellen tüntetnek a Kossuth téren.

Ez egy zseniális politikai csapda volt, amiben minden szervezet megüti a bokáját, aki merészel hangot adni annak, hogy támogatja az LMBTQ közösséget :'(

A nyertes pedig nem más, mint a mi csodálatos és tökéletes, mindent is, és mindenkinél is jobban tudó kormányunk. Aki választás előtt majd elmondja, hogy megvédte az országot a pedofiloktól, és hogy a bal oldal ebben is csak gátolta, sőt a pedofília mellett tüntetett.

2021. jún. 15. 08:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 vagyok.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, Kormányunk komolyan gondolja, hiszen döntésben nincs ellenfele, és ahogy előttem írták feltehetően évek telnek el, mire az Unió lép.

A Jobbik igen szavazatáról a következő idézetet hoznám, az alatta linkelt HVG cikkből:

"A Jakab Péter vezette párt bár megszavazza a fideszes törvényjavaslatot, egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem esetén kivennének belőle néhány részt, amelyet „témaidegennek” tartanak."

Nos Jakab Péter később, "győzelem után" vagy gyengíteni akar a pedo-büntetéseken (ez esetben meggondolnám, hogy mennyire örülök, hogy szavaz bármiben is), vagy ő sem áll ellen annak, hogy az LMBTQ részeket kivegyék.

(Ez már csak abszolút találgatás, meg feltételezgetés, de lehet, hogy a Jobbik előre látta a csapdát, és inkább szavaz igennel, minthogy pedofilpártinak bélyegezzék)

A cikk: [link]

2021. jún. 15. 08:32
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

13/15

A melegek aránya nem 0.2%, és azok csak a melegek. Vagyunk ám sokan heterók, akiknek ez nagyon nem tetszik. Ahogy nem csak a melegek azok, akiknek nem tetszik Fudan, akiknek nem tetszik a Fidesz. Valójában az országban 2.6millióan szavaztak a fideszre, számolj nyugodtan ez hány %-a a lakosságnak. Jelentem, hogy ez sehol sem 2\3-ad, bár tudom, hogy narancsföldön úgy értelmezik a matekot, mint laposföldön.

2021. jún. 15. 09:35
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

Ez a dolog pont olyan, mint amikor nagy pofával, a vízcsapból is ezt eresztve becsületsértő módon hazugságokkal besároznak valakit.

Aztán eltelik 2-3 év, mire az illető pert nyer és elégtételt kaphat. De akkor már kit érdekel?

A cél az volt, hogy tönkretegyék az életét, az egzisztenciáját, a jövőjét. Ez pedig sikerült.

2021. jún. 15. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Előbb utóbb el lesz kaszálva ez a törvény 100%. Addig is elcsámcsognak a kormány kreténjei miközben súlyosan elszaladnak az árak és milliárdok, tulajdonok tűnnek el nyomtalanul.

Nyilván inkább bevállaltak valami mást és pontosan azt.

2021. jún. 17. 04:39
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Én biszex fiúként remélem, hogy nem
2021. jún. 18. 10:32
 20/22 anonim ***** válasza:
58%
Az Alkotmánybíróságon átmegy, mert az fel lett töltve fideszes pártkatonákkal. A többi meg kit érdekel?
2021. jún. 19. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!