Fideszesek, ti hol élnétek szívesebben, Brüsszelben vagy Moszkvában?
Én a kettő közül Moszkvába.
Egyszerűen azért, mert ott nem küzdenek a benzines autók ellen. Az EU-ban meg igen.
Szóval én totál lexarom az orosz telet, meg Putyint ha olcsó a benya és szabadon vehetek benzinnel működő autót.
Én libernyák vagyok, mondjuk egyik magyar párttal sem tudok azonosulni…
Én ellennék mindkettő városban.
Azért Moszkva sem Mordor. Oroszország talán legélhetőbb része… És mivel egyetem város, sok a hozzám hasonló fiatal libsi.
Építészetileg egy csoda és nem annyira rossz az életszínvonal sem…
Az orosz diktatúrával nem az a probléma elsődlegesen mint a kínaival, vagy az észak-koreaival, hogy egy szűk réteg luxusban él miközben mindenki más a nyomorban…
Persze ott is hatalmasak a különbségek, de inkább az elvekről van szó…
Tehát ha Putyin nem lenne a világ leggazdagabb embere és emiatt nem élnének egy amúgy élhető, de messze nem a legjobb szinten az emberek, hanem mondjuk akkora jólét lenne mint Szingapúrban, elvek szintjén akkor is probléma lenne a kormányzással.
Szingapúrnál is probléma, hogy a diktatúra határán van, akár mekkora jólét is uralkodik…
De ott legalább a polgárok nagyrészt egyetértenek a kormányzás elvrendszerével és nagy rá az esély, hogyha tényleges demokrácia lenne, akkor is ugyanazokat választanák meg…
Putyin esetében ez nincs így…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!