Fideszesek, ti hol élnétek szívesebben, Brüsszelben vagy Moszkvában?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:25
21/47 anonim válasza:
Úgy lenne igazságos hogy a fideszeseket küldeni Oroszországba, a lisiket meg mondjuk Molenbeekbe a sok muszlim és afrikai gettó töltelék közé érezzék kicsit a multikultit, a fideszesek meg Putyint.
22/47 anonim válasza:
17-es, elküldenél minket, mi meg az uránbányában küldenénk!
23/47 anonim válasza:
19.
Szóval ezzel azt állítod hogy a 18 - as hazudik, viszont a te meséd az Oroszokról és Putyinról az igaz.
24/47 A kérdező kommentje:
15-ösnek köszönöm, hogy a többiekkel ellentétben válaszolt a kérdésemre. Nem osztom a véleményét, de riszpekt.
2021. jún. 14. 10:52
26/47 anonim válasza:
Én Brüsszelben, nekem az orosz tél túl hideg.
27/47 anonim válasza:
Mindkét város szuper.Moszkvában voltehetőségem 3 hònapot eltölteni,szuper hely.Brüsszelben csak egy hétvégét töltöttem,de az is tetszett.
28/47 A kérdező kommentje:
Én szurkolok, hogy minél több embernek sikerüljön érdemi és nem kitérő választ adni a kérdésemre. Hajrá!
2021. jún. 14. 12:17
29/47 A kérdező kommentje:
#21 szerintem meg úgy, ha ti mennétek azokra a helyekre, hiszen azok is illiberálisak. Jól ellennétek :)
2021. jún. 14. 12:19
30/47 anonim válasza:
Én szeretek itt lakni, de ha menni kéne, én Izlandra költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!