Fideszesek, ti hol élnétek szívesebben, Brüsszelben vagy Moszkvában?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:25
2/47 anonim válasza:
Brusszel? :) Meg a jelkepuk is egy pisilo kisfiu (Manneken Pis) ... kis pisisek :)))
4/47 anonim válasza:
Azért nem gondolom volna, hogy egy ilyen egyszerű kérdés értelmezése is meghaladja a fideszesek képességeit...
Segítek, két valid válasz létezik:
- Moszkva
- Brüsszel
5/47 anonim válasza:
4
Erre gondoltam én is ,ahogy olvastam a válaszokat :D
6/47 A kérdező kommentje:
Na, de most komolyan!
2021. jún. 14. 09:47
7/47 anonim válasza:
Oda kellett volna írnod, hogy ha e kettő közül kellene választani, hogy megértsék.
8/47 anonim válasza:
Inkább szlgálom a saját hazámat minthogy más kenyerét zabáljam.
9/47 anonim válasza:
4-es ... annyi valasz letezik, amennyi felet mondanak a valaszolok ... lehet neked minden fekete es feher, masok szerencsere nem a te fejeddel gondolkodnak :)
10/47 anonim válasza:
A sok idegenlelkű meg nyomja fel magánk Brüsszelt és Moszkvát de főleg Brüsszelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!