Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál egy olyan törvényt,...

Demion kérdése:

Támogatnál egy olyan törvényt, hogy a választások előtti EGY ÉVBEN tilos legyen plusz állami juttatást bevezetni valamely társadalmi rétegnek?

Figyelt kérdés
Vagyis megtiltani, hogy a mindenkori kormány szavazatokat tudjon vásárolni. (SZJA kedvezmény, 13. havi nyugdíj, krumpliosztás, stb.)

2021. jún. 13. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

Mindig ez a mantra, annyira unalmas. 2008 előtt hol volt még a válság? És hogy állt az államkassza?

És most nincs válság, több mint egy éve? És összeomlott a gazdaság? Az egészségügy? Tömegek vesztették el a munkájukat, megszorításokkal marad csak életben az ország? Szurkoltatok hogy így legyen, de nem jött be, ez sem

2021. jún. 13. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
11es. Szerintem a Dk és a Fideszt nem kellene vissza engedni a hatalomra. Ha mindkettőt utálom olyankor mi van?xd
2021. jún. 13. 21:54
 13/17 A kérdező kommentje:

"Mindig ez a mantra, annyira unalmas. 2008 előtt hol volt még a válság? És hogy állt az államkassza?"

Én azt a brancsot se szerettem.

Úgy látom, ők is meg a Fidesz is telibesz*rják a rendes kormányzást, reformokat, satöbbit, és csak pénzt osztogatnak. Ennyiből áll a kormányzásuk. Ha konjunktúra van és tele van a kassza akkor onnan osztanak, ha nincs akkor meg hitelből.

"most nincs válság, több mint egy éve?"

De van.

"És összeomlott a gazdaság?"

Amíg egy ország tud hitelt felvenni, addig nem tud összeomlani a gazdasága. Ahogy 2008-ban sem omlott össze.

"Az egészségügy?"

Az bizony összeomlott. Amikor olyan alapellátások szűnnek meg, mint a rákszűrés, akkor arra az egészségügyre már lehet mondani, hogy összeomlott.

"Tömegek vesztették el a munkájukat,"

Azt nem tudom, mert a kormány az EU-ban egyedülálló módon megtiltotta a KSH-nak, hogy erről adatokat közöljön a válság alatt. De gondolom nem olyan jók azok a statisztikák, ha ennyire titkolni kell.

"megszorításokkal marad csak életben az ország?"

Nem. Hitelfelvétellel. De ezt egyszer valakinek vissza kell fizetni. Az a valaki mi leszünk. Tulajdonképpen csak áttolják a megszorítást egy későbbi ciklusra.

2021. jún. 13. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem támogatnám. Félreértés ne essék, ez amit most csinál a fidesz, kb undorító... Megint meg akarja venni a szavazatokat. De azért nem támogatnám, mert szerintem előfordulhat olyan eset, amikor 1-2 éven keresztül építenek fel valamit aminek majd 1-2 év múlva lesz haszna. És akkor az a kormány amit felépített, nem fordíthatná haszonra, mert már addigra törvény tiltja.
2021. jún. 19. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
14 vagyok. Edukálni kellene az embereket, hogy tudják, hogy mikor akarják a szavazatukat megvenni, és mikor van az a helyzet, hogy egy fejlesztésnek beérik a gyümölcse.
2021. jún. 19. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nemmel szavaztam.

Okok:

-Ameddig egy félcédulás iskolázatlan, kötekedő, idióta Rikárdó szavazata egyenlő az enyémmel, addig igen is kompenzáljon engem az állam valamivel

-Most egy évig azért csappanjon meg a fizetésem, mert a magyar ellenzékiség egy totál káosz, és emiatt még mindig nem szavaznak rájuk elegen? Ezért az én fizetésem legyen kevesebb? Miért nem az a megoldás, hogy addig csak a fizetésük negyedét kapják az ellenzéki politikusok, ameddig elő nem állnak valami olyan dologgal, amit az emberek többsége támogat?

2021. jún. 19. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
16 előálltak. Vannak nagyon jó ötleteik. De van egy szarházi a kormány élén aki milliárdokat öl lejárató kampányra... Én a kampányokat tiltanám be...
2021. jún. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!