Támogatnál egy olyan törvényt, hogy csak 5 évente legyenek parlamenti választások?
Figyelt kérdés
Felesleges ilyen gyakran választásokat tartani szerintem.2017. dec. 23. 18:34
1/12 anonim válasza:
Persze, sőt, legyen inkább 20 évente.
2/12 anonim válasza:
Legyen 40 évente, így azok, akik 20 évesen bekerülnek, nyugdíjig ott maradnának. A balliberális megélhetési politikusoknak így nem kéne 4 évente kampányolniuk feleslegesen.
3/12 anonim válasza:
#2 Plusz a Fidesznek is könnyebb lenne a diktatúra kiépítése. :)
4/12 anonim válasza:
Inkább 3 évente legyen,ha már változtatni kell!
Minél hosszabb ideig nincsenek választások,annál inkább kedvező a megélhetési politikusoknak.
Figyeld meg,jövőre ilyenkor már mennyi hőbörgő lesz a Fidesz ellen,akik majd most rá szavaznak:D
5/12 anonim válasza:
19:06: majd 2021-ben lesz sok hőbörgő, mikor megszűnnek az eu-s támogatások, és bedől a gazdaság.
6/12 anonim válasza:
Kellenek egyáltalán választások ?
Csomó közpénzt spórólhatnánk így meg !
7/12 anonim válasza:
Én támogatnám, hogy minden képviselőnek legyen egy olyan főzős oldala, mint a Gyurcsánynak a napiferi.hu
8/12 Koplárovics Béci válasza:
Amíg olyan a felhozatal amilyen, addig tökmindegy, hogy 4-5 vagy 10-20 évente vannak választások. Az "ők már biztosan loptak eleget" dumát többszörösen megcáfolták, az új arcok semmi újaat nem tudnak mutatni hosszútávon.
9/12 anonim válasza:
Én egybekötném az EP és az önkormányzati választásokkal.
De ha végre bevezetik az e-szavazást, akkor nem lesz nagy jelentősége, akkor lehet hetente-havonta is valamilyen szavaztatás.
10/12 anonim válasza:
Én azt támogatnám, ha a jövő évi választáson örökös királyt választanánk Orbán Viktor személyében, és onnantól nem lenne szükség többé választásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!