Ellenzékiek milyen a legmagasabb iskolai vegzettségetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 16:20
11/18 anonim válasza:
Van egy kétszakos osztatlan tanári mesterdiplomám, egy felsőfokú szakirányú továbbképzés továbbképzésem gyermekvédelmi szakterületen, angolból felsőfokú nyelvvizsgám, németből és olaszból pedig középfokú. Illetve latint tanultam még (erősen egyházi gimibe jártam, nagyon nyomtatták akkor, abból jó lenne majd előhívni a passzív tudásom és nyelvvizsgázni).
13/18 anonim válasza:
Bocs, az autocorrect kétszer is beleírt helyettem a válaszomba.
14/18 molnarmarcell21 válasza:
Amikor én voltam a felsőoktatásban, még nem volt alap- és mesterszak :)
15/18 anonim válasza:
Szerinted itt csak ellenzekiek szavaznak? A Fideszes marhak mind bejeloltek a 8 osztalyt.
16/18 anonim válasza:
8!en is beazonositalak teged, hogy az en genereciom vahy, siman a smiley-dból. Te még orral rajzolod! :-D
17/18 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok ezzel a bérnyalóka kérdezővel, mert ez egy másik kérdés után-érzete...
Olvassátok figyelmesen a lehetőségeket!
Azt akarja bebizonyítani, hogy minden ellenzéki iskolázatlan, vagy hazudik...
Mindezt azért, mert egy hasonló kérdésnél bebizonyosodott hogy a Fidesznek inkább az iskolázatlan réteg a tapsikol...
A Fidesz kezd sarokba szorulni, és kizavarta a bérbunkóit - olyanokat, mint ez a félhülye kérdező!
18/18 Alex Fly válasza:
Na jó, akkor én vagyok itt a műveletlen tahó a szaros érettségimmel es technokusi végzettségemmel... Most örülsz, hogy akad iskolázatlan os?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!