Fideszesek milyen a legmagasabb iskolai végzettségetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 16:00
A kérdező szavazást indított:
8 osztály vagy alatta
Szakmunkás vagy 12 osztály
Érettségi
Diploma - alapszak
Diploma - mesterszak vagy felette
8 osztály, de ehhez hazudnom kellett
Szakmunkás vagy 12 osztály, de ehhez hazudnom kellett
Érettségi, de ehhez hazudnom kellett
Diploma - alapszak, de ehhez hazudnom kellett
Diploma - mesterképzés vagy afelett, de ehhez hazudnom kellett
41 szavazat
1/31 anonim válasza:
És neked ? Doktori, mint S. Pálnak?
2/31 anonim válasza:
Megérett a világ a pusztulásra.
3/31 anonim válasza:
És neked mi a végzettséged kérdező? Szakmunkás, talán?
4/31 anonim válasza:
Gázszerelő.
Na jó, van köztük jogász is vastagon, de egy kutya.
5/31 anonim válasza:
Kérdező, nem a fideszesek fognak szavazni, hanem az ellenzékiek, akik most be akarják feketíteni a vetélytársakat. Mellesleg neked van diplomád? És nyelvvizsgád?
6/31 anonim válasza:
Nyóuc osztáj de ókossab vagyok mint zuckerberg!
7/31 anonim válasza:
Köszönjük az ellenzéknek akik széttrolkodták a szavazást
8/31 anonim válasza:
Ki se kellett volna írnod ennyi választási lehetőséget.
Most őszintén, aki 5 kiló krumpliért, 2 liter olajért, és egy csomag vécépapírért beszopja azt a cumit, hogy sokkal jobb lesz neki, ha a csuti pulhákra szavaz, az vajon...?
9/31 anonim válasza:
Mivel a politikai pályához jogi egyetem kell, így az ember azt gondolná hogy nekik az megvan, de én még azt is nehezen hiszem el, hogy a 8 osztály megvan nekik 😅😆
10/31 anonim válasza:
Azért csak nem mindegyiknek ugyanaz az iskolai végzettsége. Nem mintha számítana. A hiszékenységre sajnos nincs hatással, hogy ki mit végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!