Magyarországon a 21. században miért lehetséges az, hogy egy kirekesztő tolvaj nácikormány uralkodhasson?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 00:51
11/25 anonim válasza:
Orbánnak igaza van, akárhonnan nézzük. Fogy a népesség. Ha pártolná, hogy melegek legyenek az emberek, kihalnánk.
12/25 anonim válasza:
Bezzeg ha a meleg férfiak is szülhetnének...
13/25 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki, hogy sehogy, bár ahhoz nem ragaszkodom, hogy tolvajok legyenek.
14/25 anonim válasza:
A 10-es elmehet a p'csába nyugat európába, ha nem tetszik ami itt van és Orbánnak igaza van, akárhogy is nézzük! A mészárosozásotok meg titeket minősít. Szánalamas, hazaáruló, gerinctelen, senkik vagytok! Ha, jön az újjabb Fidesz-kormány, akkor mentek az uránbányába!
15/25 anonim válasza:
Ha józan ésszel gondolkodik egy kormány, az liberális körökben már náci. Hát itt tartunk. A liberális addig liberális, amíg egyetértesz az aberrált hülyeségeivel. Ha nem, egyből lefasisztáz.
16/25 anonim válasza:
A 15-ös rátapintott a lényegre!
17/25 anonim válasza:
Na erről beszélek. Az itteni DK szekta, ha nem azt hallja amit akar, hanem az igazat, egyből le is pontoz mindenkit.
18/25 anonim válasza:
igeen engem is zavar ez a DK lepontozó kommandó, de attól még az igazság, igazság marad, ha a fene, fenét eszik is!
19/25 Muráti Emőke 77 válasza:
Én aberrált vagyok mint mindenki, és perverz is mivel az egész szex az ha jobban megnézed ! Nem vagyok egy sz@r házi szentfazék.
A magyarnak meg azért jó ez a kormány, mert egy kirekesztő, gyülölködő, mindenkit utáló hülye banda (azt se tudja mi a differencia például az arabok meg a négerek között egy Fideszes f@sz például. A magyar egy gyülölködő, ostoba, beképzelt, öntelt, röhejes csürhe.
20/25 anonim válasza:
Mint, mondtam elhúzhetsz a p'csába nyugatra, senkinek se fogsz hiányozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!