Ha nem akarom, hogy arab/néger/török bevándorlók milliói telepedjenek Magyarországra, akkor kirekesztőrasszistanácifasisztanyilashungaristavagyok?
Senki nem akarja, csak vannak akik eljátszák a nagy humanitárius embert és vannak, akik politikai kérdést csinálnak belőle. Isten igazából én sem akarom. Sőt, ellenzem is. De nem az a bajom, hogy idegen kultúra, más népcsoport más szokásokkal, hanem a módszereik. Tulajdonképen kértek ezek valaha is segítséget? Nem rémlik, hogy felszólaltak volna "hé, szopatnak minket a saját hazánkban nem tudna valaki idejönni segíteni?". Helyette tömegbeverődve átvágtak a fél világon és most követelik a befogadást, ellátást. Ha mindenképp ide akartak volna költözni (itt most egész Európára gondolok), lehetett volna azt normálisabban is csinálni. Egyértelmű, hogy a módszereik ellenérzéseket, sőt félelmet váltanak ki az emberekből. Egyébként is, mit vár egy pakisztáni fickó az európai emberektől, ha nincsenek papírjai, hazudik a nevéről és a származásáról.
Ezt a nagy kvótázgatást is viccnek tartom. Tegyük fel, szétosszuk a migránsokat. Elérhetjük, hogy x országban y mennyiség legyen, de attól még a helyiek nem fogják őket sem befogadni, sem elfogadni. Fenntartások lesznek és valljuk be, egy vállalkozó sem fogja őket alkalmazni.
Ilyen szó nincsen. Ilyenről pedig szó sincs.
Te egyszerűen buta vagy.
1. Buta vagy, mert olyan dolgoktól félsz ami nem fenyeget.
2. Buta vagy, mert olyan dolgoktól félsz amitől nem kell félni.
3. Buta vagy, mert bedőlsz a fidesz-jobbik félelemkeltésének és idegenellenes médiakampányának.
Én nem vagyok rasszista de nem akarom, hogy idegenek betelepüljenek. Ez ellen nem érv az, hogy pl. nekem is vannak különféle származású őseim. Ők többségükben itt, vagy legalábbis a a Trianon előtti Magyarországon születtek.
Ha egy külföldi itt tanul, legálisan jön, itt dolgozik, hosszú éveket tölt el, adózik, megtanulja a nyelvet, netán itt is házasodik, alapít családot, legyen, van ilyenre számtalan pozitív példa, kiváló emberek ezek.
De az ne valósulhasson meg, hogy Brüsszelben egyet gondolnak, és be kell, ha törik, ha szakad x db személyt fogadnunk, ha nem akarjuk akkor is. (Mindig tegyük hozzá: maguk a migránsok sem akarják ezt).
A magyarrá válást ki kell érdemelni, ott vannak a kunok, ma "tiszta" magyarnak számítanak, vagy a jászok. Valaha ők is bevándorlók voltak. De az asszimilációjukhoz századok kellettek - voltak is problémák bőven a betelepedésük elején - ma már ők a magyarság részei. Ez nem megy EU utasításra.
Azt az egyet nem értem, hogy ezek a drága ballibek miért akarnak milliószámra sivatagi és duszungelcigányokat befogadni a liberalizmus jegyében, mikor azok akiket várnak hírből sem ismerik azt, és nagy kockázat vállalás nélkül kijelenthető, hogy maximum a töredéke fog azonosulni az általuk képviselt eszmével?
A saját szarjukba fognak belefulladni, csak jönne már el az a nap, rosszabbak mint bármilyen külső ellenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!