Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török-Néger esküvő?
hogy beszelhetsz igy? bunko vagy kerdezo szerintem ne is menj el!!
Nem feka hanem ember es nem kulonleges fajta.
Egy eskuvon illik szepen feloltozni nem tul szexin semmi kivagas pucersag A legtobb vendeg estelyiben lessz sok ekszerrel es szepen sminkelve fodraszolva.
tobb ilyen eskuvon jartam mar.
Én török lány vagyok :)
Ha Mo.-n lesz az esküvő, akkor azt veszel fel, amit akarsz.
Valaki azt írta, hogy lehet, hogy be kell bugyolálnod magad. ezt butaság. Egyrészt a török nők nagy része nem hord kendőt, másrészt ismeretlen emberek miatt miért kellene megjátszanod a muszlimot, ha egyszer nem vagy az?
Kérdezd meg, hogy milyen lagzit akarnak. Ha igazi törököt, akkor később leírom, hogy az milyen.
Szerintem a legegyszerűbb ha őket kérdezed meg, ha az Ő tanácsaik vagy véleményük szerint öltözöl akkor nem lehet belőle sértődés. Ahol ekkora a kulturális különbség ott olyannal is megbánthatod a másikat amire nem is gondolsz, bár ez elég valószínűtlen.
Én biztosan megkérdezném, hogy mi az elvárás, bár ha én ilyen esküvőre mennék valószínűleg fotográfusként tenném és mint szolgáltató eleve megkérdezem a pártól, hogy van-e elvárásuk ilyen téren (és akkor sem jelenek meg koptatott lyukas farmerban és dorkóban, na nincs. :D).
Egyébként meg szívesen fotóznék egy ilyen esküvőn.
Sok boldogságot nekik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!