Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Török-Néger esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török-Néger esküvő?

Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem a következő lenne, egy török-feka lagziba mit illik felvenni?Barátom munkatársának lesz az esküvője és mi is meglettünk hívva.Júniusban lesz, de nem tudom mennyire kell kiöltozni. Esetleg likelnétek ruhákat, hogy egy esküvőre mi illik? (20 éves vagyok) A másik kérdés, hogy tudnátok valami ajándékötleteket adni? ja és hogy szerintetek egy ilyen esküvőn mire leht számítani? Milyen egy török lagzi?
2013. ápr. 15. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Mindenképp valami színeset:DDD
2013. ápr. 15. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

hogy beszelhetsz igy? bunko vagy kerdezo szerintem ne is menj el!!

Nem feka hanem ember es nem kulonleges fajta.

Egy eskuvon illik szepen feloltozni nem tul szexin semmi kivagas pucersag A legtobb vendeg estelyiben lessz sok ekszerrel es szepen sminkelve fodraszolva.

tobb ilyen eskuvon jartam mar.

2013. ápr. 15. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk megkérdezhetnéd a házasulandókat, mert ha török hagyomány akkor lehet hogy be kell bugyolálni magad... a feka akkor lehet hogy színes, és ott még fejfedő is lehet ha hagyományos
2013. ápr. 15. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Van egy ismerősöm néger, Ő magát is és más négert is fekának hív, és feleslegesnek tartja ezen hőbörögni!!!
2013. ápr. 15. 11:05
 5/10 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy én angolul beszélek de ezzel a hölgyel(török lány) még nem is találkoztam,a párom meg nem tudom , hogy fogja neki elmutogatni-:D mert nem értik egymás nyelvét, mindig mutogatnak:) Nem szeretnék semmi képp sem olyan hűde kiágott felsőt, de azért szeretnék csini lenni ert a születésnapom is pont aznapra esik. Fekázom? És ?...
2013. ápr. 15. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Én török lány vagyok :)

Ha Mo.-n lesz az esküvő, akkor azt veszel fel, amit akarsz.

Valaki azt írta, hogy lehet, hogy be kell bugyolálnod magad. ezt butaság. Egyrészt a török nők nagy része nem hord kendőt, másrészt ismeretlen emberek miatt miért kellene megjátszanod a muszlimot, ha egyszer nem vagy az?

Kérdezd meg, hogy milyen lagzit akarnak. Ha igazi törököt, akkor később leírom, hogy az milyen.

2013. ápr. 15. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Úgy mennék,mint egy magyar lagziba.Nem hiszem hogy elvárják hogy valami hagyomány szerint öltözzön fel az ember.Mondjuk nem semmi ez a páros :D
2013. ápr. 15. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Egy "feka", vagy "néger" lehet amerikai, ázsiai, afrikai, európai származású. De még ezen belül sem mindegy, hogy a gyökerei mondjuk a karib térségbe nyúlnak vissza, vagy tősgyökeres washingtoni család. Kb ennyit erről.
2013. ápr. 15. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb ha őket kérdezed meg, ha az Ő tanácsaik vagy véleményük szerint öltözöl akkor nem lehet belőle sértődés. Ahol ekkora a kulturális különbség ott olyannal is megbánthatod a másikat amire nem is gondolsz, bár ez elég valószínűtlen.

Én biztosan megkérdezném, hogy mi az elvárás, bár ha én ilyen esküvőre mennék valószínűleg fotográfusként tenném és mint szolgáltató eleve megkérdezem a pártól, hogy van-e elvárásuk ilyen téren (és akkor sem jelenek meg koptatott lyukas farmerban és dorkóban, na nincs. :D).

Egyébként meg szívesen fotóznék egy ilyen esküvőn.

Sok boldogságot nekik! :)

2013. ápr. 16. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Én török vagyok és nem rasszista , de viszont a törökök nem bírják a fekákat. Ez Igaz . Én SE bírom a fekákat.
2014. nov. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!