Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki a párja szüleihez költözöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a párja szüleihez költözött esküvő után az hogy jön/jött ki velük? A párotok hogy jön ki a ti szüleitekkel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
El sem tudnék ilyet képzelni, borzasztó lenne! De biztos vannak, akik jól kijönnek egymással.
2013. ápr. 14. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Mi az anyósommal lakunk 17 éve.

Általában nem gond, de néha utálom a hylezetet.

aztán belegondolok, jobb lenne-e több tízezres hitelt vagy albérletet fizetni. Lehet, hogy nem könnyű, de valamit valamiért.

2013. ápr. 14. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Mi építkezés alatt laktunk náluk 1,5 évet. Jól kijöttünk, volt persze néha súrlódás, mint minden együttélésnél. Igyekeztem alkalmazkodni, én voltam a "vendég". Nagy általánosságban nem zavartuk egymást. Nappal dolgoztunk, estenként általában elmentünk, vagy bezárkóztunk. Egy héten egyszer volt az kb. hogy együtt voltunk velük. Gyerekek még nem voltak, így tényleg nem zavartuk őket.
2013. ápr. 14. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Én nehezen jövök ki velük, vagyis inkább az anyósommal. Nem kicsit rigolyás. Mi pont azért költöztünk ide, mert nem tudnak megélni annyi hitelük van. Viszonyt anyósom nem hajlandó változtatni semmin. Pl. napi 2 db cigit elszív, s panaszkodik, hogy nem tud elmenni fodrászhoz. Nem érdekli, hogy cigifüst az egész lakás.

Nagyon sokat segítettem én is rajtuk anyagilag, mégsem becsüli meg. Sőt még mi vagyunk a rosszak a szemében, mert mi bántjuk őt. Bántás alatt ő azt érti, hogy többször kértük, hogy próbáljon változtatni, mert ha elköltözünk nem lesz semmi tartalékuk, s nem fognak tudni megélni.

2013. ápr. 14. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk úgy van hogy a férjem költözött ide, de már esküvő elött is igy volt. Nagy családi házban élünk, miénk a felsö szint van külön fürdő annyi hogy konyha csak egy van lent. Nagyon jól kijövünk velük. Egyébként is nagyon kiegyensúlyozott család vagyunk. Ha nem igy lenne már rég nem laknánk itt. Egyenlőre ez igy kényelmes és igy elég sok pénzt félre tudunk tenni mivel a szüleim nem kérnek sokat, kevéske hozzájárulás van az sem régóta. na meg egyenlőre azt sem tudjuk hogy Mo-on maradunk-e igy felesleges lenne beleugrani bármibe. Ez egy telejsen új ház, amiben elég sok luxus kiegészítő is van, 5 percre a budai hegyek erdők el nem mennénk egy panelba. A másik ott ugynigy laknának alattunk csak épp vadidegenek, most meg a szüleim. Egy lakásban én sem tudnám elképzelni hogy így közösen lakjunk, de ez igy teljesen más.
2013. ápr. 14. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi inkább távolról szeretünk, mint közelről utálkozunk... nagyon extrém dolognak kellene történnie, hogy összeköltözzünk velük. Rendes emberek, de mindenki lakjon a maga kis zugában. Inkább kisebb lakásban egyedül. A párom jól jön ki a szüleimmel, én is az övéivel. De szerintem ennek az is az oka, hogy nem vagyunk velük minden nap. Így megmarad a távolságtartás és tisztelet. Ha beleszólna a mindennapjainkba (akár az ő, akár az én szüleim), akkor abból feszültség lenne. Együtt lakva pedig előjön, hogy most akkor ki is a főnök? ... egy otthont egy pár irányít. Én csak így tudom elképzelni.
2013. ápr. 15. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk senki nem szól bele senki dolgába, és egyáltalán nincs főnök. Pl a háztartást én vezetem mert Édesanyám napi 10-12 órát dolgozik igy neki nincs ideje rá én viszont rugalmas időbeosztásban dolgozok. Elég sokat vagyok itthon igy evidens hogy én csinálom a dolgokat. (5. voltam)
2013. ápr. 15. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem egészséges az biztos.Minél hamarabb saját lábra kell állni és élni a saját életet.
2013. ápr. 17. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!