Mi a baj a pedofil torvennyel? Miert tuntetnek ellene?
Nem ertem es nem talalok rola semmit.
Vedjuk a pedofilokak?
Én is megyek tüntetni.
17 éves vagyok, leszbikus és undorítónak tartom, hogy összemosnak minket a pedofilokkal.
#22 Értem. Szóval felháborít téged hogy összemosnak mint homoszexuálist a pedofilekkel. Ezért elmész tüntetni a pedofil ellenes törvénymódosítás ELLEN.
Aha.
Most szólok neked hogy ha odamész a törvénymódosítás ellen tüntetni, akkor a pedofilok mellé állsz vele és te magad állsz a pedofilok mellé. Hiába nem ezt hiszed, de amit csinálsz az ez lesz.
#23: Én nem 22es vagyok, de a narratívád, ami nem mellesleg a Fidesz narratívája* gyomorforgató.
* A Fidesz ezt már számtalanszor eljatszotta. Fog valamit, aminek megvan a társadalmi támogatottsága, majd belecsempész valami mást, aminek viszont nincs, és amikor valaki(k) ez ellen szot emel(nek), a szavaikat kiforgatva megvadoljak őket, hogy nem támogatják az alapkoncepciot, miközben pontosan tudjak, hogy nem erről van szó. A "valami" tetszőlegesen behelyettesíthető, hiszen ezt szamos dologgal megcsináltak mar. Ez Orbán módszere arra, hogy átnyomnjom olyan dolgokat is, aminek nincs meg a társadalmi támogatottsága es elhallgattassa az embereket.
#24 Nem kellene nagyon sok ész ahhoz hogy belásd, ha valaki kimegy egy törvénytervezet ELLENI tüntetésre, akkor azért tüntet, hogy ezt a tervezetet NE valósítsák meg. Ha nem valósítják meg azzal azok érdekét védi, akik ELLEN ezt a tervezetet be akarják vezetni, vagyis itt a pedifilok érdekét védi.
Mindegy hogy mit gondol, mindegy hogy nem ezt akarta - ha kimegy a törvény elleni tüntetésre akkor ez az ami megvalósul.
Azon a tüntetésen nem lesz olyan hogy pirosan villognak majd akik a pedofilok szigorúbb büntetése ellen tüntetnek és zölddel meg azok akik csak nem akarják hogy egy kalap alá vegyék a pedofilokat a homoszexuálisokkal és majd lehet látni hogy ki az aki nem is áll ki a pedofilok mellett. Ott csak és kizárólag egy tüntetés lesz és minden résztvevőt egyformán oda sorolnak be hogy nem akarják a pedofilok szigorúbb büntetését. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!