Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a pedofil torvennyel?...

Mi a baj a pedofil torvennyel? Miert tuntetnek ellene?

Figyelt kérdés

Nem ertem es nem talalok rola semmit.

Vedjuk a pedofilokak?

2021. jún. 13. 00:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19; En nem akartam mondani semmit, egy oszinte kerdest tettem fel. Ahogy irtam, elfogadtam az allitast, bar a reszletekrol nem mond semmit es azt felteteleztem, hogy a valasz iroja tobbet tud a holland homoszexualis, transznemu stb. emberek helyzeterol, igy a kerdesemre is tud valaszolni.
2021. jún. 13. 15:28
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

Én is megyek tüntetni.

17 éves vagyok, leszbikus és undorítónak tartom, hogy összemosnak minket a pedofilokkal.

2021. jún. 13. 16:54
 23/29 anonim ***** válasza:
16%

#22 Értem. Szóval felháborít téged hogy összemosnak mint homoszexuálist a pedofilekkel. Ezért elmész tüntetni a pedofil ellenes törvénymódosítás ELLEN.

Aha.

Most szólok neked hogy ha odamész a törvénymódosítás ellen tüntetni, akkor a pedofilok mellé állsz vele és te magad állsz a pedofilok mellé. Hiába nem ezt hiszed, de amit csinálsz az ez lesz.

2021. jún. 13. 19:02
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

#23: Én nem 22es vagyok, de a narratívád, ami nem mellesleg a Fidesz narratívája* gyomorforgató.

* A Fidesz ezt már számtalanszor eljatszotta. Fog valamit, aminek megvan a társadalmi támogatottsága, majd belecsempész valami mást, aminek viszont nincs, és amikor valaki(k) ez ellen szot emel(nek), a szavaikat kiforgatva megvadoljak őket, hogy nem támogatják az alapkoncepciot, miközben pontosan tudjak, hogy nem erről van szó. A "valami" tetszőlegesen behelyettesíthető, hiszen ezt szamos dologgal megcsináltak mar. Ez Orbán módszere arra, hogy átnyomnjom olyan dolgokat is, aminek nincs meg a társadalmi támogatottsága es elhallgattassa az embereket.

2021. jún. 13. 19:21
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
A 24-es össze-vissza beszél.
2021. jún. 13. 19:25
 26/29 anonim ***** válasza:
14%

#24 Nem kellene nagyon sok ész ahhoz hogy belásd, ha valaki kimegy egy törvénytervezet ELLENI tüntetésre, akkor azért tüntet, hogy ezt a tervezetet NE valósítsák meg. Ha nem valósítják meg azzal azok érdekét védi, akik ELLEN ezt a tervezetet be akarják vezetni, vagyis itt a pedifilok érdekét védi.

Mindegy hogy mit gondol, mindegy hogy nem ezt akarta - ha kimegy a törvény elleni tüntetésre akkor ez az ami megvalósul.

Azon a tüntetésen nem lesz olyan hogy pirosan villognak majd akik a pedofilok szigorúbb büntetése ellen tüntetnek és zölddel meg azok akik csak nem akarják hogy egy kalap alá vegyék a pedofilokat a homoszexuálisokkal és majd lehet látni hogy ki az aki nem is áll ki a pedofilok mellett. Ott csak és kizárólag egy tüntetés lesz és minden résztvevőt egyformán oda sorolnak be hogy nem akarják a pedofilok szigorúbb büntetését. Ennyi.

2021. jún. 13. 19:39
 27/29 anonim ***** válasza:
72%
#26; Feltetelezve, hogy nem direkt adod a h*lyet: Egyszerű vagy. Semmit nem értettel meg továbbá abból, amit írtam. Tökéletesen hozod a Fidesz narratívát. Világosan leírta, hogy a pedofília homoszexualitással való osszemosasa ellen tuntetne, vagyis a törvénytervezet módosításáért. Képzeld vannak emberek, akik képesek az árnyalt gondolkodásra. Te nyilvánvalóan nem ilyen vagy, így teszek neked egy szívességet leirom a te szinteden😁: Képzeld el, hogy meghívnak ebedre, ahol kapsz valamit, amit szívesen megennél, majd azt mondják, csak akkor kapod meg, ha megeszed a desszertet is, amit viszont nagyon nem szeretsz, esetleg még allergiás is ra vagy. Mindent vagy semmit. Majd azt mondják visszautasítottad az ebedmeghivast, mert nem tetszett a főfogás. Ez az, amit te most csinálsz es a kormány is pontosan erre számított.
2021. jún. 13. 20:03
 28/29 anonim ***** válasza:
18%
Nem baj nekünk nem fáj amit a kormány csinál!
2021. jún. 13. 20:05
 29/29 anonim ***** válasza:
17%
A pedofilokról minden rosszat el lehet mondani, de ők legalább lassítanak az iskola előtt.
2021. jún. 14. 16:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!