Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék gazdasági értelemb...

Az ellenzék gazdasági értelemben mit tud ajánlani az átlag embereknek?

Figyelt kérdés

De nem lózungokra vagyok kiváncsi, hogy mészárostól elveszük és mindenkinek több lesz vagy nem lopnak csak fele annyit és jobb lesz.

Hanem konkrétan,adózásról,gazdaságpolitika és a segélyek emelése vagy megtartása mert az is terhet róhat átlagra hogy armando hozé a 9 gyerek után 3x annyi családit kap stb

2021. jún. 11. 08:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Például nem vesznek fel ezermilliárd forint kínai hitelt olyan haszontalan baromságokra, mint a Budapest-Belgrád vasútvonal vagy a Fudan. :)
2021. jún. 11. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Többkulcsos adórendszer akár, 250-ból nem 180 ezer marad.

Nem nyúlják le megint a magánynyugdíjpénztárat.

Euró-t nem tudom mennyire gondolták komolyan de ahhoz jól meg kéne erősíteni a gazdaságot hogy stabilak tudjanak itthon maradni az árak.

Van potenciál benne, engem a segély és a közfoglalkoztatottság nem érdekel.

2021. jún. 11. 08:37
 3/16 anonim ***** válasza:
21%

Európai Egyesült Államok/ Világkormány

Junijós Nyágdíj

Junijós minimálbír

Egységés álápjövedekem

Gázáremelés nem tudom, hogy benne van-e

#Nemetaglobalizmusra

2021. jún. 11. 08:39
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Amit a fidesz nem. Jólétet.
2021. jún. 11. 08:42
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Például azt, hogy ne rabolják el az átlagembertől a jövőjét azzal, hogy szarrá vagy adóztatva ha nincsen három gyereked. Nekem ez már elég lenne mert jelenleg úgy néz ki pont a Fidesz fantasztikus "családcentrikussága" miatt egy gyerekünk se lehet.
2021. jún. 11. 08:50
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

[link]

[link]

[link]

A Jobbiknak a 2018-asprogramja van fenn egyelőre

[link]

A Pálinkás József által fémjelzett Új Világ Néppárt még eléggé új, így nekik egyelőre víziójuk van.

[link]

A többivel most nem foglalkoztam. Elsőre szerintem elég, ha ezeket elolvasod.

2021. jún. 11. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:
6%

Ugyanazt, amit 2002 után csináltak.

Éves gazdasági növekedés 1%, amíg kedvező a világgazdasági helyzet. De 4 év után így is fájdalmas kiigazítások szükségesek. Ha meg jön egy válság, akkor fejre áll az egész gazdaság.

2021. jún. 11. 09:09
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

Tudod a mészárostól elveszünk egyben azt is jelenti hogy tényleges elbírálások lesznek azokon a pályazatokon ahol az eu adja a pénzt.ezen kívül alap lesz a hazai kkv-k segítése márpedig a termelés fogja a gazdaságot előrelendíteni.és nem pedig a turizmus amire a fidesz próbálta átállítani a magyarokat.

Egyébként pedig a dolgozókat érintő változások lesznek úgymint rabszolgatörvény eltörlése,multik komolyabb adóztatása, közszférában dolgozó százezrek béremelése.röbb pénzből többet lehet költeni,felújítani stb.versenyelőnybe kell hozni a hazai cégeket pl építőipari szektor.ezeket joggal lehet elvárni az új kormánytól.ill lesz az ellenzéknek programja, nyilván közös és pártok szerinti is,várj türelemmel és majd meg fogod tudni a részleteket.

2021. jún. 11. 09:15
 9/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Októberben lesz program, addig légy türelmes, kérdező. :)

És a Fidesz mit tud ajánlani? Mert ők meg sosem mondanak semmit előre, hogy mit terveznek.

2021. jún. 11. 10:35
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Az embereknek ha nagyon halványan is, de legalább némi remény ad, hogy ha eltávolítják a Fideszt, talán valami javulni fog. Pl. javulnak a fizetések az áremelkedésekhez képest, a családtámogatás a szegényebb és/vagy egy gyerekes családokra is vonatkozni fog.
2021. jún. 11. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!