Nyerni fog az ellenzéki összefogás?
#1:
Te tényleg elhiszed ezt az "Orbán és bandája börtönbe kerül" dumát? Volt ilyenre példa rendszerváltás óta? Nem. Most sem lesz, ha esetleg valami csoda következtében veszítene a Fidesz.
3-as:
Azért mert ilyen messzire senki nem ment még. Ez kb. olyan mint ha Gyurcsány a határvonalat 1-2 méterrel lépte volna át, akkor Orbán ugyanazt a képzeletbeli vonalat 1000 kilométerrel.
A Nokia dobozos korrupció egészen már mint ellopni a fél országot - szó szerint.
Ezt már máshol is leírtam, de, akkor ide is:
Szerintem az eredmény nagyon kiélezett lesz a Fidesz és az Összefogás között: bármelyikük is nyerjen, néhány százalékon fog múlni.
Ebből következően a mérleg nyelvének (azaz a Mi Hazánknak) nagyon megnő majd a szerepe és a súlya a következő 4 éves ciklusban.
A Fidesz győzelem esetén sem kapna annyira szabad kezet, mint az elmúlt 12 évben. Az Összefogás pedig a saját győzelme esetén is elég szűk mozgásteret kapna (és erre még egy jó nagy lapáttal rátennének majd a koalíción belül fellépő ellentétek is.)
Én a Mi Hazánkra fogok szavazni.
Nagyon remélem hogy győzni fog az ellenzék és a hősök terén végzik ki a fidesz minden tagját Orbán kivételével. Orbánt fel kellene darabolni, és a parlament tetszőleges csúcsaira kiakasztani elrettentésként.
Ha rajtam múlna meg is tenném.
De ha megint Zsidesz lesz a nyerő, akkor lelépnek az ellenzéki szavazók, itt meg a nagy fideszesek kannibalizmusra kényszerülve falják fel egymás tetemeit, mert nem lesz kitől lopni és nem lesz aki dolgozzon helyettük az országban.
Bárki is nyer 22ben, nem lesz itt semmilyen elszámoltatás v. felelősségre vonás. A Fidesz meg az ellenzéki tömb ugyanannak a rothadó politikai-gazdasági korrupciós érmének a 2 oldala (jobb és bal oldala...)
Ugyanerre a "felnégyelésre" vágyott a nép 2010-ben, csak akkor épp (Szemkilövető, Éjjel-Nappal Hazudó) Gyurcsánnyal szemben. Aztán nemhogy nem lett belőle semmi, de most újra ő az egyik legbefolyásosabb (ellenzéki) politikus.....
Ellenzek nem is gyozhet hiszen ok az ellenzek, tehat ellenzekben kell maradniuk :))) Ellenzek ne keruljon kormanyra, mert tovabb ellenkezne vsak mar nem a kormannyal, hanem az emberekkel.
Ellenzek nem tud mast, csak ellenkezni! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!