Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tilos lenne 18 éven aluliaknak...

Tilos lenne 18 éven aluliaknak bemutatni a homoszexualitást?

Figyelt kérdés

Új kormánypárti javaslatok a pedofil-törvényhez: tilos lenne 18 éven aluliaknak bemutatni a homoszexualitást és a nemváltást:

[link]

Én is meleg vagyok, de még nem töltöttem be a 18-at, akkor most törvénnyel fognak kötelezni arra, hogy heterónak kell hazudnom magam?

2021. jún. 10. 15:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
24%

"Erről tudsz valami forrást?"

16os válasz kapásból.

"nem lehet valakit meleggé nevelni. Vagy annak születik vagy nem."

Erről tudsz valami forrást?

Vagy csak a propagandát nyomod?

A tudomány állása szerint ugyanis ez hazugság. Senki sem születik melegnek, csak a sok birka terjeszti ezt a hazugságot.

[link]

2021. jún. 11. 09:58
 22/37 anonim ***** válasza:
29%
Bármit mondtok sajnos a homoszexualitás nem csak genetika! Hollandiában a gender-lobbi térnyerése miatt, a homoszexuálisok száma tízszeresére nőtt.
2021. jún. 11. 10:04
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

Tehát ha jól értem, akkor egy hetero pár gyereke csak úgy lehet meleg, ha a szülei erre nevelik?

Az ilyen tájékozatlan gyökerek miatt vannak ezek a törvények. A tv-ben látsz egy adást, majd mintha szentírás lenne, terjeszted a f@szságot. A kormány erre épül. Ennyi erővel miért ne kapcsoljuk ki az internetet 18 év alatt? Vagy miért nem rakjuk be az összes 18 év alattit egy bentlakásos iskolába, zárt ajtók és ablakok mögé? Így legalább majd lesz egy rakás agyhalott, akik nem fogalmuk sincs a világról. Vagy esetleg ez túl keresztény javaslat?

2021. jún. 11. 15:02
 24/37 anonim ***** válasza:
71%
A törvénytervezet alapján minden olyan film és sorozat be lesz tiltva, amiben van meleg karakter, pl. Jóbarátok
2021. jún. 11. 20:03
 25/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem lesz betiltva. Az olyan műsorok, ahol durván propagálják 18as karikát kapnak.
2021. jún. 11. 21:23
 26/37 A kérdező kommentje:

"Hollandiában a gender-lobbi térnyerése miatt, a homoszexuálisok száma tízszeresére nőtt."

Valószínűleg pont ugyanannyian vannak, mint itt, csak Mo-n nem vallják be. Én sem vallanám be semmi népszámláláson vagy közvéleménykutatáson, mert ki tudja, hol tartják ezt számon és később még milyen hátrányom lenne belőle.

2021. jún. 11. 21:58
 27/37 anonim ***** válasza:
44%
Ezért kell megállítani az ilyen mozgalmakat. Egyáltalán nem érdekel titeket, hány gyerek életét teszitek tönkre, ha már a sajátotok ilyen. A propaganda sok gyereket tesz tönkre, Nyugaton 5-ről majdnem 50%-ra nőtt az ilyen-olyan szexuális kisebbségek aránya. És még ti vagytok felháborodva, hogy elnyomnak titeket, ha nem nyomorítunk meg rengeteg más embert is.
2021. jún. 11. 22:51
 28/37 A kérdező kommentje:
Itt is ugyanannyian vagyunk. Csak nem merik felvállalni. Hát nem megy neked a szövegértés?
2021. jún. 11. 23:22
 29/37 anonim ***** válasza:
54%

25-ös:

A törvénytervezetbe nem az van írva, hogy tilos durván propagálni, hanem tilos lesz alapjáraton megjeleníteni. Ezt akár lehet szóban is, szimplán kimondani,hogy léteznek melegek. máris ez tilos lesz.

2021. jún. 11. 23:24
 30/37 anonim ***** válasza:
#28 forrás?
2021. jún. 12. 08:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!