Tilos lenne 18 éven aluliaknak bemutatni a homoszexualitást?
Új kormánypárti javaslatok a pedofil-törvényhez: tilos lenne 18 éven aluliaknak bemutatni a homoszexualitást és a nemváltást:
Én is meleg vagyok, de még nem töltöttem be a 18-at, akkor most törvénnyel fognak kötelezni arra, hogy heterónak kell hazudnom magam?
"Ki akarja más neművé nevelni a gyerekeket???"
A magadfajták nagy többsége. Most is azon vagy kiakadva, hogy nem traktálhatják szerencsétlen osztálytársaidat, a 90-95% normálist mindenféle gusztustalan, deviáns vagy beteg dologgal (ami egyébként felesleges is, sosem fognak vele találkozni). Egy normális ember nem akarná tönkretenni más emberek életét, liberalizálni, drogfüggővé tenni, egyik kapcsolatból a másikba esővé tenni, fertőző betegségekkel fertőzni, hormonkezelni, pszichiátriai beteggé tenni a másik embert, a többséget csak azért, hogy pár beteg embert egy kicsit talán jobban elfogadjanak. Ti sajnos igen. Az erkölcsi érzéketek is devalválódik. Tisztelet a kivételnek, aki tisztességgel vállalja a keresztet, és próbál tenni ellene.
"Most is azon vagy kiakadva, hogy nem traktálhatják szerencsétlen osztálytársaidat, a 90-95% normálist mindenféle gusztustalan, deviáns vagy beteg dologgal (ami egyébként felesleges is, sosem fognak vele találkozni)."
Hogy ne találkoznának? Most is ismernek engem, én meleg vagyok, meg az évfolyamunkon van egy biszex lány is. Akkor most ki kéne tiltani minket a saját iskolánkból, hogy ne találkozzanak velünk? Amúgy én meleg vagyok, de még sosem feküdtem le senkivel, ellenben a heteró osztálytársaim 90%-a már nem szűz. Akkor hogyan kéne megvédeni őket a szexualitás témájáról, ha már rég szexelnek???
A világon senki nem akarja átnevelni a gyerekeket más neműnek, nagyon durván el vagy tévedve...
"A kérdezőhöz hasonlókból árad a gyűlölet minden többségi iránt."
MIVAN?????? Normális vagy? Anyám, apám, testvéreim, legjobb barátaim MIND HETERÓK, hogy gyűlölném őket????? Kezeltesd magad, mert tévképzeteid vannak.
Kérdező, a propagandisták akarják átnevelni a gyerekeket meleggé, átalakítani transzneművé.
Nyugaton már bűntetik pénzzel, börtönnel, a gyerek elvételèvel, aki ez ellen tiltakozik.
19: nem lehet valakit meleggé nevelni. Vagy annak születik vagy nem.
Erről tudsz valami forrást? Kinek vették el a gyerekét nyugaton?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!