Csatlakoznátok Toroczkai Laci új felhívásához? Mutassuk meg, hogy rendet akarunk?
Kb. ötödjére idézem az első válaszomat, előbb-utóbb csak megérted:
"Szóval akkor magyarázd nekem el légyszi, miért csatlakozzak ahhoz, aki árt nekem azok ellen, akik még nem ártottak?"
Ha ezerszer idézel is egy hülyeséget, az attól még hülyeség marad. Nyilván, a cigánybűnözők véletlenül sem ártanak neked, nem kell rájuk a Te adóforintjaidból költeni. Vagyis de. Szóval olyan helyzetben vagy, hogy az egyik csoport árt neked, és a másik is. Mondjuk Toroczkaiék nem csak ártanak neked.
De az is vicc, hogy szerinted nem jó az, hogy Toroczkaiék muszlimellenesek meg melegellenesek,
Nem értem mit nem értesz, tök alapvető logika: Toroczkai árt nekem, ezért nem támogatom, főleg olyanokkal szemben nem, akik meg nem ártottak még nekem.
Képzeld magad a helyembe: te támogatod Toroczkait, mert nem árt neked, ellenben volt már rossz élményed cigányokkal. Na most próbáld elképzelni, hogy azt kérem tőled, hogy támogasd a neked ártó cigányokat Toroczkaival szemben. Te ezt várod tőlem.
plusz vonulgatással mire mentek? inkább kéne polgárörség ami együttműködik a helyi rendőrséggel, ha már mindenáron rendőrt akarsz játszani
ehelyett vonulgattok mint az SA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!