Csatlakoznátok Toroczkai Laci új felhívásához? Mutassuk meg, hogy rendet akarunk?
Felesleges belemenni részletekbe és feltételes helyzetekbe. Még egyszer:
Miért fogjak össze az ellenségeimmel azokkal szemben, akik nem ellenségeim? Engem cigány még nem bántott, Toroczkai már igen. Ebben az esetben te Toroczkai mellé állnál? Na ugye. Mintha azt kérném tőled, hogy vonulj fel cigányokkal Toroczkaival szemben.
Most megint játszod a hülyét, amikor tudod jól, hogy Toroczkainak számtalan kirekesztő megszólalása volt már, és aztán röhögve mondjátok, hogy ti nem vagytok rasszisták, miközben máskor meg teli szájjal cigányoztok.
Nem mellesleg semmilyen érvet nem mondtál, csak egy rasszista megjegyzést tettél, hogy a cigányok bántják a magyarokat. Magyarok is bántanak magyarokat, ellenük mégsincs erődemonstráció.
De mivel nagyon akarsz konkrétumot, tessék, itt egy: [link]
Gratulálok az érvhez :D
Mik az arányok? Engem sosem bántott egy cigány sem, magyar igen.
Na hát akkor helyben vagyunk. Megismétlem sokadjára az eredeti válaszomat:
Nem csatlakoznék Toroczkai erődemonstrációjához a cigányság ellen, mert nekem még nem ártottak cigányok.
Ellenben csatlakoznék Toroczkai elleni erődemonstrációhoz, mert ők már ártottak nekem.
Így most már értesz és világos? Mondjuk jobban örültem volna, ha nem kell a válaszomat 3 lapon keresztül magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!