Az nem rasszizmus, ha a fehéreket kényszerítik arra, hogy ereszkedjenek térdre a feketék előtt?
"Nincs tv-d, vagy rádiód, esetleg internet-elérésed?"
De, van, és még nem láttam egyszer sem, hogy fehéreket kényszerítenek arra, hogy ereszkedjenek térdre a feketék előtt. Olyat láttam, hogy a rasszizmus elleni tüntetésképp mindenki letérdelt bőrszíntől függetlenül, és senki nem állt előttük.
"Olyat láttam, hogy a rasszizmus elleni tüntetésképp mindenki letérdelt bőrszíntől függetlenül, és senki nem állt előttük."
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez így működik?
"Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez így működik?"
Bocs, hogy harmadikként beugatok a vitátokba, de szerinted hogyan működik?
Azt is meséljétek már el, hogy ez hogyan járul hozzá a fehér faj - ami rassz - kiirtásához? Ne csak a pontozó ujjacskátok járjon, hanem a billentyűzetet is használjátok légyszi.
"Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez így működik?"
Nézd, felvázoltál egy elég egyértelmű képet: fehérek kényszerből térdelnek feketék előtt. Ilyen nincs.
Ezért nem kell szélsőségesen propagandisztikusan fogalmazni, vagy azt is mondhatjuk, hogy itt bukik el a BLM-et rasszizmusból fikázók tudománya.
Mert egyébként lehetne kritizálni a BLM-et néhány dologért jogosan, de manapság nem divat az értelmes és higgadt párbeszéd.
16:"fehérek kényszerből térdelnek feketék előtt."
Úgy bizony, megfelelési kényszerből!
De fölösleges is vitatkoznunk, hiszen te is tudod, hogy mi van a világban.
Kérdező, NEM CSAK fehérek térdelnek, a térdelés célja pedig NEM megalázkodás, hanem demonstráció.
Ez annyira megfelelési kényszer, mint az egyperces néma csend.
"Ez annyira megfelelési kényszer, mint az egyperces néma csend."
Az egy perces néma csend a megemlékezés és a kegyelet jele. Kár, hogy cinikusan összemosod a fehérek iránti, gyűlöletet sugalló, térdeplős provokációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!