Fogyás esetén a hasleszorító alsónemű segít valamennyit, hogy ne ereszkedjen meg annyira a has?
A kötenyhasat csak sajnos műtéttel lehet eltűntetni.
Kollagént szokták ajánlani, hogy rugalmasabb legyen a bőr, nem tudom, hogy használ-e, nincs személyes tapasztalatom vele
A bőr az màr kinyúlt... A kompresszió azon nem segít. Valamennyit fog visszahúzódni a bőr de nem feltétlen teljesen. Az edzés jó de az sem csodaszer. Van amikor csak a műtét segít ( nekem pl majd lesz mindenképp). Miutàn lefogytam.
Szedj kollagént a bőrödre, és én pl a testàpolómba keverek ricinusolajat és heti pàrszor àtkenem vele a leginkàbb problémàs területeket. Ez is segíti a bőrben a kollagéntermelődést.
Csodaszerek persze nincsenek, de segíthet. Legnagyobbrészt genetika sajnos, és a felesleg mértéke hatàrozza meg, hogy kell e műtét a végén.
Koszonom a valaszokat. Mutetet nem szeretnek. Nem az a celom hogy maximalisan lapos legyen a hasam csak hogy vissza fogyjak a terhessegem elotti sulyra.
Kollagent nem hasznalok. Van olyan aki szedi vagy kremben hasznalja? Melyik a jobb? Ha egyszerre hasznalnam a kapszulat es a kremet jobb lenne a hatas?
4. Valaszolotol szeretnem megkerdezni hogy mennyirol kezdted a fogyast es mennyi a kituzot celod?
170-ről indultam, 155 vagyok jelenleg. (4 hónapos részeredmény). 68-65 kg a cél, de ez még nem teljesen egyértelmű, mivel annak a bőrnek ami màr nem tud majd visszahúzódni, lesz súlya rajtam. Tehàt a vége felé majd ez kiderül. Nagyjàból meg fogja tudni mondani az orvos, hogy mennyi a bőr súlya. Nekem kb 5-8-10 kiló fog maradni. Ha 65- 68 kg- ra lefogytam, megyek műtétre a vàrakozàsi idő letelte utàn, és akkor mínusz bőrrel olyan 60 kg leszek, talàn kevesebb kicsit. Mindenkinek màs a genetikája, màs mértékű a visszahúzódás és a lógàs. Előre nem lehet tudni.
Én csak tabletta kollagént szedek, nagyon jó! Folyadékkal nincs tapasztalatom.
Ja és semmiféle gyomorműtétet NEM vàllalnék semmiképp sem. Csak életmódvàltàs, mozgàs, önerő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!