Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A belinkelt cikk fotóján...

A belinkelt cikk fotóján látni, hogy a térdre roggyant sötétbőrű játékosok az öklüket is rázzák, de ezzel kiket fenyegetnek ilyen "toleránsan"? Nekik lehet fenyegetni, a szurkolóknak fütyülni, nem?

Figyelt kérdés

„Semmit nem érnek el vele, ha kifütyülik a térdelő játékosokat”

"Nem mindenki tartja ezt hatásosnak a sportolók közül sem, az elefántcsontparti Wilfried Zaha hónapokkal ezelőtt kijelentette, nem térdel tovább, mert nem látja értelmét."

2021. jún. 9. 12:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Jól van kérdezőke, inkább zabáljad a patkány levesedet, ahhoz legalább jobban értesz, hogy kell elkészíteni.
2021. jún. 9. 13:52
 22/31 A kérdező kommentje:

21: "inkább zabáljad a patkány levesedet,"

Jól festesz majd a tányérban! :))))))))

2021. jún. 9. 13:56
 23/31 anonim ***** válasza:
76%
Összekeversz a nagyapáddal ;) én nem vagyok belterjes falusi paraszt..sry bro ;)
2021. jún. 9. 14:01
 24/31 A kérdező kommentje:

"...én nem vagyok belterjes falusi paraszt..sry bro ;)"

Viszont, külterjes magyargyűlölő, poloskás, belvárosi szutyadék vagy - retkes nyakkal!

Pávatollad van-e? :)

2021. jún. 9. 14:07
 25/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha magyar gyűlölő lennék, akkor az összes magyart gyűlölném, erről pedig szó sincs :) Én csak és kizárólag a hozzád hasonló illibenyákoló belterjes mentálisan visszamaradott magyarokat gyűlölöm, akik az összmagyarságra és magára Magyarországra is nemzetközi szinten is szégyent és megvetést hoztok. pusszi ;)
2021. jún. 9. 14:11
 26/31 A kérdező kommentje:

" pusszi ;)"

Akkor mégis csak van pávatollad, Andrew! :)))

De ne idegeld magad nagyon fel, mert kiver a salétrom a homlokodon! Akkor meg má' hogy fogsz kinézni?

2021. jún. 9. 14:24
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi illiberó barátom, ez legyen a legkisebb gondod ott mucsaröcsögén, inkább azon agyalj, hogy a sörhasadról melyik sört szívogasd az Arany Ászokat vagy a Kőbányait két éljen a fehér fajozás közt... xD
2021. jún. 9. 14:56
 28/31 A kérdező kommentje:

27: "éljen a fehér fajozás közt... xD"

Tartsunk szünetet, Mikiegér! Én megyek "fehér-fajozni", te meg addig térdelgess! (De ne sokáig, mert még gallyra megy a retkes térded!)

Na pá!

2021. jún. 9. 15:07
 29/31 hájaaa ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező, jövőre sehol nem lesztek, mehettek kapálni orbán börtönébe az agyatlan mentalitásotokkal együtt :)
2021. jún. 9. 15:10
 30/31 anonim ***** válasza:
82%
Menni kell sz.rt lapátolni a kertbe mi? :D
2021. jún. 9. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!