A lenti cikk szerint Várkonyi Andi tehát nem a pénze miatt megy Mészáros Lölőhöz hanem azért mert az okosabb Cukorbergnél?
2021. ápr. 21. 20:46
1/4 anonim válasza:
Abszolút. A hülye cukorhegyinek még egy árva stadionja sincs!
2/4 anonim válasza:
A nyugati fény egy szánalmas libsi mittudoménmi. Németh Szilitől tudom, ő sosem hazudik.
3/4 anonim válasza:
Ezzel mi a baj? Mészáros úr kiváló szónok, tökéletesen beszél, mindig minden szava a helyén van, több diplomás, a saját erejéből, pusztán elméje tőkéjéből kovácsolta cégbirodalmát, fiatal, filmsztárosan jóképű, sudár, sportos alkat, minden magyar nő vágyálma. Vagy nem? Azt ne mondjátok, hogy az egész csak a pénzről szól.
4/4 anonim válasza:
"Az apukám egy végtelenül okos, művelt ember. Én tudom magamról - és észre is vettem régebben -, hogy ezt nagyon keresem a férfiakban. Nekem alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet, akire fel is tudok nézni." - mondta egy alkalommal Várkonyi Andrea szemrebbenés nélkül.
Megtalálta, és elvitte felesége mellől ezt az apjánál is (aki orvosprofesszor) okosabb művelt embert, akire felnéz.
(előtte pár hónapig Zsidró Tamás sztárfodrásszal próbálkozott, de ő nem ütötte meg az elképzelt intellektusi szintet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!