Milyen sürgős dolga lehetett Mészáros Lőrincnek és legújabb barátnőjének Várkonyi Andreának, hogy Orbán kérése ellenére a hétvégén Dubajba repültek?
2021. márc. 17. 14:58
2/11 anonim válasza:
Pedig tudhatnád. CSAK! Neki mindent szabad.
3/11 anonim válasza:
Nem ők voltak Dubajban, hanem Vasvári Vivien az új pasijával, na most már tudjátok.
7/11 anonim válasza:
Az egyes már megint "uncsi-zik"! Érintett lehet a koma!
8/11 anonim válasza:
7: Neki már uncsi Dubai, menne megint Maldív szigetekre!
9/11 anonim válasza:
7# igen... bevallom, én vagyok Lölő, és hát tudod üzleti tárgyaláson voltam, bíztam benne, hogy nem derül ki. De az a fránya Hadházy még a repülési adatokat is megszerezte, és közzétette. Na, nála többé nem szerelünk! Gondoltam elviszem az új menyecskémet is. Amióta megkapta a 20!!! milliós gyűrűt tőlem, bármire képes. Tudom, sokan irigylik, mert ő szép nő, én meg csúnya férfi vagyok.
De hát a pénz, az hatalom. Az információ még nagyobb.
Üdv, Lölő
10/11 anonim válasza:
3, ez a nő a videün aztán nem VV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!