Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiek szerintetek...

Budapestiek szerintetek rosszul mennek a dolgok Karácsony vezetésével?

Figyelt kérdés
Se 20 ezres fűtéstámogatás, se Tiborcz adó. Tulajdonképpen szinte semmit se tartott be igéretei közül és ez akar miniszterelnök lenni?
2021. jún. 8. 21:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
20: lehet, a vírus miatt kb. 1 éve nem jártam a belvárosban, így nem tudom, mi a helyzet mostanság, de a szemét ügy Tarlós alatt sem volt ott megoldott, pedig azt gondolnám, hogy bármilyen vezetésnél az a legegyszerűbb megoldható probléma, csak oda kell tenni több embert, hogy gyakrabban ürítsék a kukákat, és máris jobban néz ki minden.
2021. jún. 8. 22:37
 22/25 anonim ***** válasza:
72%

Én igazából a teljes logikátlanságot látom csak.

Én egyet értek azzal, hogy csökkenteni kell a belváros forgalmát, ez negy Nyugati országokan is. Egyet értek a bicikliutakkal is.

De nem iylen értelmetlen formában.

Ilyen marhaságot, hogy az amúgy is telített üllői úton meg körutakon oda szarunk egy bicikli sávot épeszű embernek nem kellene eszébe jusson. Ez az autósnak sem jó aki 1-2 sávon nyomorog. A biciklisnek sem jó amikor mellette száguldanak el és szívja a dugóban a masszív szmogot.

De igazi kedvencem a bicikli + buszsáv. Amikor azt látom, hogy az egy darab biciklis kényemesen tekereg, mert "megteheti" mögötte meg 2-3 tömött metrópótló busz vánszorog.

Vicc az egész.

2021. jún. 8. 22:38
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Vagy másik kedvencem, a király utca végének lezárása.

Ment a kampány, hogy "gyalogosbaráttá" teszik. Miközben egyrészt senki nem figyeli ki-hogy megy át rajta, simán áthajtanak az autók.

De igazi kedvencem, hogy az autókat kitoltották, de azt a 10-20 főc drogos-csöves bandát akik minden nap ott lejmolnak, agresszívan támadják a jáárókelőket, azt nem takarították el onnan. Mert attól aztán nagyon gyalogos barát lesz az utca.

2021. jún. 8. 22:52
 24/25 anonim ***** válasza:
44%
23: ez kerületi intézkedés volt, a drogosokat is a kerület felé kellene jelezni
2021. jún. 8. 23:16
 25/25 anonim ***** válasza:
55%
Ő csak egy báb de még annak is alkalmatlan. Feri találhatott volna valami jobb embert. KariGeri emberileg is nulla, nemhogy majd valami nagy politkusnak. Feljetős az egész baloldal úgy ahogy van. Előbb ellenzéket kellene váltani, utána el lehetne gondolkodni a kormányváltáson is.
2021. jún. 11. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!