Budapestiek szerintetek rosszul mennek a dolgok Karácsony vezetésével?
Ezt ugye te se gondoltad komolyan? 🤣🤣🤣
Na mesélj
De! Kitiltotta a Lokál-t a közterületről.
Mondjuk az EU és az UN-t se hallottam emiatt sivítani, decez van.
Mi lesz ha nyernek? Inkább ne, belegondolni se...
15ös, lol, tényleg kitiltotta a LOKÁLT?!?!
Ez de komcsi... akkor honnan lesz ingyen keresztrejtvény?!
"(Tarlóst), aki a koszos, büdös, lepukkant Budapestből 9 év alatt egy élhető világvárost épített, ahová az agglomerációból újra kezdtek visszaköltözni az emberek."
Emlékszem, hogy a fideszes lapok írták, hogy Tarlós csodát csinált, milyen tiszta a város, aztán, amikor KG lett, akkor hirtelen váltottak,és elkezdték mutogatni a város lepukkant, koszos helyeit, amik ugyanúgy ott voltak Tarlós alatt is, csak akkor azt nem fotózták, és nem írtak róla.
Én Tarlós alatt láttam olyat, hogy a belvárosban a turistarészen rendszeresen túlcsordultak a kukák, és folyt a szemét mellettük.
Lehet, hogy most is így van, de ezt soha nem értettem, hogy a városvezetés miért nem a kukák ürítésére költ többet, mert ha a kuka tele van, akkor szemét van körülötte, ami pillanatok alatt elrontja a látképet akkor is, ha a tér fel van újítva, stb.
#19 Most nincs így. Karácsony "ügyesen" megoldotta ezt a problémát és leszereltette a kukákat.
Mennyivel jobb így.
Ja, nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!