Az ellenzékiek realizálják vajon, hogy a valósághoz képest a neten túlsúlyban vannak?
Most "bevezetik" hogy le kell majd fotózni a szavazólapot, és utána lesz a kifizetés, a "szervezett szavazóknak" 🙄
persze ilyesmi nincs, nem volt és nem lesz
Én postán dolgoztam egy ideig. Tehát a munkás rétegben. Mindenki rühellte a Fideszt, pedig állami szerv. A vezetők külön meg is kértek minket rá, amikor jöttek ellenenőrök, hogy fogjuk vissza magunkat. Amikor meg szivatás jött felülről (juttatások elvétele, be akarták számolni a borravalót a fizetésbe, stb...), akkor ők is csak mondták, hogy tudjuk tudjuk, de ez van...
Az állami dolgozókat is rendesen szivatják, az alsóbb rétegekben is. Havi 120 - 150 fizuval... Úgyhogy aki rájuk szavaz, az szerintem nem innen kerül ki, hanem a vállalkozók közzül meg a nyugdíjas rétegből.
Van olyan vállalkozó ismerősöm, aki utálja a Fideszt, de a számára előnyös gazd.pol. miatt rájuk szavaz.
Lehet, hogy kevesebb gazdasági populizmussal népszerűbb lenne ebben a körben is az ellenzék. Hangsúlyozom a GAZDASÁGI, és nem a társadalmi populizmusról írtam.
Itt most beindult egy balos cunami.
Ismerőseim, családtagjaim közül kb. 50-50 % balos, illetve fideszes.
Igaz a balosak harsányabbak. Főleg a neten.
Arra az eshetőségre gondoltál, hogy ami a neten van, ez a valóság?
Hogy a többség igen kritikus a jelenlegi vezetéssel szemben?
Tudod, hogy még annak a 3 milliónak is majdnem a fele kritikus ezzel a vezetéssel szemben, amelyik végül mégis leszavazott legutóbb is (2022-ben) rájuk mert hitt nekik?
Tudod, hogy a kritikusok száma nőtt a megszorításokkal, rezsicsökkentés csökkentéssel, KATA adózók kipecsázásával, rekord inflációval?
Hogy ezek összesen milliós nagyságrendben tettek bosszússá embereket?
Hogy ezekkel a reformokként tálalt megszorításokkal a saját szavazóinak is nagy részét pofon vágta a vezetés?
Tudtad és felfogja ez a vezetés, hogy még a pozitív intézkedéseiknek is vannak erős árnyordalai, ami pár százezernek jó, az pár milliónak viszont nem?
Mint pl. a CSOK esetén pro: elégedett nagycsaládosok, kontra: a lakáspiacra öntött pénzek okozta drágulás miatt ezeknél is több lakást kereső?
Hogy ha legközelebb ezek ellenére is újra 2/3 lesz, az csak a bevetett piszkos trükköknek köszönhető?
Mert hogy a választásokkor minden trükköt bevetnek, az államkasszából finanszírozott széles körű agitpropot, a szavazatok megvásárlását amit az ellenőrök soha nem fognak látni, legutóbb már nem véletlenül engedélyezték a szavazólapok lefényképezését és az összevissza lakcím átjelentkezéseket?
Ha kételkednél, mindezt a vezetés is jól tudja, hogy ez a helyzet, különben nem képeznének fórumhuszárokat, hogy "legyőzzék" a kritikus hangokat:
Aki azok után, amit művelt, ezt a Fidesz-KDNP vezetést védi, vagy az elvakult kemény mag része, vagy megafonos fórumhuszár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!