Miert van ennyi Fideszes es Dk-s tamogato ezen az oldalon? Egyszeruen hitetlen miket irnak.
? A kérdések/válaszok alapján inkább az ellenzékiek vannak többségben.
Illetve elég ha egy dologra azt írod, hogy szerinted nem olyan rossz a helyzet vagy bármi hasonlót rögtön fideszes bírnának titulálják.
Hát nem is tudom, szerintem a fideszesek nem trollkodnak, hanem ők ennyire... inkább nem mondom, hogy ne moderálják ki. Példa Karigeri szakdolgozata. Belinkelem a könyvtári katalógusbejegyzést.
Erre ezek:
"Ez nem is a szakdolgozata, ez csak a borítója!" - mondja a katalóguscédulára.
"Ez csak a tárhelye!" - mondja egy másik szintén a cédulára.
"Nincs meg a szakdolgozata!" - ott a link.
"2021 előtt semmi nyoma annak, hogy volt szakdolgozata!" - csupán az OTDK mondja (megértem, hogy erről ti nem tudjátok hogy micsoda)
"Ez a diploma szakdolgozata, nem a doktorié!" - sem diploma, sem doktori szakdolgozat nem létezik.
"Az az érdekes benne, hogy ki írta valójában!" - na ki? 🤣
"Miért nem töltöd fel a tartalmát?" - miért nem emeled fel a s.gged és mész el életedben először a könyvtárba, ha annyira érdekel?
"Nem is diplomázott le! Nincs meg a diplomája!" - úgy nehezen vette volna fel tanítani az egyetemre a fideszes Lánczi.
"Nem mondta senki, hogy nem található a szakdolgozata!" - ó jaj, te most a Magyar Hírlapnak mondasz ellent?
7: tényleg olyanok, mint a fanatikusok, mindent azonnal 10 körömmel védeni kell, amit a fidesz mond vagy csinál, és minden ellenkező érvet lesöpörnek
Olyanok, mint valami robothadsereg, önálló gondolatok nélkül, fel sem merül bennük, hogy megkérdőjelezzenek bármit, ami odafentről jön.
A DK alkalmaz a GYK-n kommentelőket. Meg lehet figyelni 1-2 intervallumot, amikor megérkeznek és több profilról pontoznak/lepontoznak.
A komment kevesebb, mert ahhoz ugye már kellene több szellemi befektetés.
De látni, hogy egy DK kritikus komment, ami órákig mondjuk pozitív 87%-on áll egyszercsak lesz negatív 23%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!