Vakcina hitetlenek! Ti miért nem oltjátok be magatokat?
- Mert jobban tartok a mellékhatásoktól, mint a COVIDtől,
- Mert senki sem vállal felelősséget, ha valamilyen mellékhatást okoz nekem az ideiglenes engedéllyel rendelkező szer, ugyanabba a lepusztult kórházba vinnének, mintha elkapnám a COVID-ot, kártérítésre végképp nem számíthatok se a gyártótól, sem az államtól
- Mert kivárom, amíg több információ lesz a vakcina hatásosságáról (több tíz vagy százezer emberek elvêgzett kísérlet)
- Mert nem tetszik az, hogy azt sem tudjuk meddig véd, de azért adassuk be
- mert nem tetszik, hogy azt sem tudjuk hány ismétlő oltás kell majd, most már 3-ról van szó, pedig 2-ről indultunk, de ki tudja még hány lesz
- Mert nem gondolom, hogy mindenkire ugyanolyan veszélyes a COVID, különben miért vannak egészséges emberek, akik belehaltak meg olyanok akik tünetmentes COVID-osok voltak, emiatt szerintem azt kéne megnézni hogyan állapítható ez meg, hogy ki fog rosszul reagálni rá (sztem genetika)
- Mert 1 évvel a járvány után most kezdenek el vizsgálódni, hogy melyik védekezési forma hatásos (COVID buli vizsgálatok) a maszk vagy távolságtartás. Ha pl. ezekről a dolgokról pontosan tudnánk valamit, vagy többet, akkor nem biztos, hogy oltás is kellene.
Szeretném megjegyezni, hogy nem vakcinahitetlen vagyok, mivel az oltások rengeteg borzasztó fertőzöbetegségtől óvták meg az emberiséget (Pl a járványos gyermekbénulás elleni), én a jelen helyzettel, és annak kezelésével vagyok szkeptikus. Meg a gyógyszergyártók szándékaival.
Mert nem félek a kovidtól. 1,5 év alatt 3,1 millió halott a 8 milliárdból, annak is 80-90%a fél lábbal a sírban volt már, tetszik nem tetszik ez van.
Mert felelősséget senki sem vállal érte.
Mert állandóan reklámozzák, amit ezek a takony politikusok ennyire tukmálnak abból jó még nem sült ki az embereknek. Egész életükben loptak, csaltak, hazudtak, hülyének néztek (pl Orbán vagyontalansága), most meg hirtelen átmentek Teréz Anyába?
Mert ha beadatom sosen fognak leállni, bár szerintem így se.
Mert nem szeretem ha zsarolnak és nem is fogok engedni a zsarolásnak.
Mert már arra se mernék nagyobb összeget tenni hogy egyáltalán létezik ez a járvány.
Mert ez az egész már kezd átcsapni egy vallásos őrületté.
Így hirtelen ennyi.
Nem kell a maszk, hülyeség az egész.
Hoppá mégis kell, még az utcán is, aki nem az kapja a büntit.
Na pl ezért. Majd milesz ha itt is ilyen pál fordulás lesz ? Hoppá mégse kellet volna az oltás.
- nem bízok a gyártókban, aki nem vállalnak felelősséget érte
- nem bízok a magyar egészségügyi rendszerben és államban. (a világvezetőiben sem).
- ha lehet nem adok be magamnak semmilyen vegyszert, főleg kísérleti szakaszban
- nem félek a vírustól
- néhányan meghalnak tőle, lehet mellékhatása
- állítólag kell majd mindig másik és amúgy sem véd
- gyanús ez a túlhájpolt vakcina verseny és COVID marketing
De a legfontosabb, hogy zsarolni és diszkriminálni akarnak vele. És a végén én leszek a gyilkos és nem, akik gyártották.
Addig erőltetik az oltást, míg az élet részévé fog válni, az lesz a természetes - pár év múlva - félévente oltás. Ha ez bekövetkezik, már csak döntés kérdése a népirtás. Csak a vakcinával kell manipulálni.
Köszönöm szépen, ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!