Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fudan menjen, de a Ceu meg jó...

Fudan menjen, de a Ceu meg jó volt? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán foglalkozom politikával, de ezt most ezt nem egészen értem. Őszintén szólva teljesen el vagyok tévedve.

Próbálom kitalálni, hogy mi zajlik jelenleg az országban: tehát van egy CEU, amit kipateroltak, és ez baj volt.

Most megengedtük egy nagyhatalomnak, hogy ide építsen egy egyetemet, jönnek a kínaiakok, igazából ez egy diplomáciai gesztus is, szerintem max kapcsolatokat építünk vele, illetve TANULNI jönnek majd KÜLFÖLDRŐL emberek, tehát abszolut semmi problémát nem látok benne... VISZONT EZ BAJ.

Kérdésem: ez miért baj? :D Valaki meg tudja nekem ezt magyarázni? Annyira próbálom megérteni, hogy mit / kit / miért / mennyire / mettől / meddig kell utálni, de nem tudom felvenni a fonalat. Nekem magas ez a politika.

Hogy lehet tüntetni egy egyetem építése ellen, pláne úgy, hogy pár éve még ment a tüntetés egy másik bezáratása miatt?

2021. jún. 6. 13:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy a CEU nem lett kipaterolva, ma is működik, és továbbra is működhet ugyanolyan feltételekkel mint bármely más egyetem.
2021. jún. 6. 14:34
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Ne etessétek a trollt. Ő teljesen meg van győződve róla hogy az az 500 milliárd amit a magyar állam beletol a buliba a magyar családok gyermekeinek az érdekét fogja szolgálni. Új lehetőség lesz a magyar oktatási palettán. Meg a nagy büdös lófa-zt, mondaná Józsi bátyám de ő nem beszél csúnyán.
2021. jún. 6. 14:43
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A Fudan egy deklaráltan kommunista egyetem, amelyet a Kínai Kommunista Párt irányít.
2021. jún. 6. 14:43
 14/29 anonim ***** válasza:
98%
Én nem etetem a trollt, hanem helyreteszem. A lényeg, hogy a válaszok olvasói ne dőljenek be a hazugságainak. Az álnaiv provokációkat nem törlik a moderátorok.
2021. jún. 6. 14:46
 15/29 anonim ***** válasza:
97%

a hitel felvétel a gond vele és az objektum kijelölt helyszíne.

de ha megnézed hogyan jártak országok mikor kínától hiteleztek, akkor megérted az ebben lévő rendkívüli veszélyt.

meg eleve egy sza r befektetés, ami csak pénzbe kerülne a magyar adófizetőknek- meg eleve nincs ekkora összegre fedezete a magyarságnak-és nem hozna anyagi hasznot semennyit se.

2021. jún. 6. 14:55
 16/29 anonim ***** válasza:
12%

A CEU nepbutító szakkolêgium a Fudan a világ egyik legjobb egyeteme

Nem lehet összemosni a kettőt

2021. jún. 6. 15:02
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Egy egyetemre azt mondani, hogy népbutító... Nah, ehhez is fideszesnek kell lenni.
2021. jún. 6. 15:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
:D
2021. jún. 6. 15:09
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Ha szívesen teszed a pénzed az oktatásba akkor légyszi most menj át a szomszédhoz, és adj neki 80000ft-ot, hogy a gyereke tanulhasson, de előtte még közöld egy rokonoddal, akinek szintén tanul a gyereke, hogy mi a terved.
2021. jún. 6. 15:11
 20/29 A kérdező kommentje:
10-es és még akibe több iq szorult mint a többi bumburnyákba, annak köszönöm a választ!
2021. jún. 6. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!