Fudan menjen, de a Ceu meg jó volt? Hogy is van ez?
Sziasztok!
Nem igazán foglalkozom politikával, de ezt most ezt nem egészen értem. Őszintén szólva teljesen el vagyok tévedve.
Próbálom kitalálni, hogy mi zajlik jelenleg az országban: tehát van egy CEU, amit kipateroltak, és ez baj volt.
Most megengedtük egy nagyhatalomnak, hogy ide építsen egy egyetemet, jönnek a kínaiakok, igazából ez egy diplomáciai gesztus is, szerintem max kapcsolatokat építünk vele, illetve TANULNI jönnek majd KÜLFÖLDRŐL emberek, tehát abszolut semmi problémát nem látok benne... VISZONT EZ BAJ.
Kérdésem: ez miért baj? :D Valaki meg tudja nekem ezt magyarázni? Annyira próbálom megérteni, hogy mit / kit / miért / mennyire / mettől / meddig kell utálni, de nem tudom felvenni a fonalat. Nekem magas ez a politika.
Hogy lehet tüntetni egy egyetem építése ellen, pláne úgy, hogy pár éve még ment a tüntetés egy másik bezáratása miatt?
a hitel felvétel a gond vele és az objektum kijelölt helyszíne.
de ha megnézed hogyan jártak országok mikor kínától hiteleztek, akkor megérted az ebben lévő rendkívüli veszélyt.
meg eleve egy sza r befektetés, ami csak pénzbe kerülne a magyar adófizetőknek- meg eleve nincs ekkora összegre fedezete a magyarságnak-és nem hozna anyagi hasznot semennyit se.
A CEU nepbutító szakkolêgium a Fudan a világ egyik legjobb egyeteme
Nem lehet összemosni a kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!