Ha jövőre is a Fidesz nyer, tervezed-e, hogy külföldre költözöl?
"de ez ugye akkor lenne fair, ha magaddal vinnéd egy nyugdíjas hozzátartozódat is, mert különben az itthon maradók dobják össze az ő nyugdíját/ellátását is"
Másik felhasználó vagyok, de egy nyugdíjast csak akkor tudsz mozdítani, ha ő is menni akar.
15) pont ezt írtam én is, vagyis hogy nem azt kapja vissza..
De ismétlem hogy erről nem a nyugdíjas tehet.
'Azokat a befizetett járulékokat a temetőben kell keresni,'-ezt viszont nem értem.az államkasszában kell keresni.
'A valóságban a jelenleg dolgozik tartják el'-az már régen rossz,pont ezért kell menekülni de ezt is írtam fentebb.
'én is nagyon örülök, hogy segíthettem'-kötelességed adót fizetni ha örülsz neki ha nem.ahhoz viszont jogod van hogy normálisan megélj a nyugdíjadból itt az eu-ban,ne pedig az utcák kukáit kelljen átfésülni élelem után kutatva minden nap.
'Nekem sem tetszik, de tény, hogy aki külföldre távozik, az egyszerűen kiszáll egy kockázatközösségből.'-mert ez az ország egy süllyedő hajó.már most százezrek kukáznak,sejtheted mi lesz itt 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!