Gyurcsány 2010 előtti kormányzását védeni és
mentegetni próbálók hol éltek abban az időszakban?
Figyelt kérdés
Nyilván ha baloldalhoz közeli vállalkozók vagy körükben lévő megbízottak, stb.. voltak akkor érthető ez, de átlag !!dolgozó!! (nem segélyen tengődő lumpen) emberként ki gondolhatja azt, hogy jobb volt a Gyurcsányi (saját maga által is beismert rossz) kormányzás?
Nem érzékelek a megélhetésem szempontjából semmit. Vállalkozó vagyok. Nekem nem az aktuális politikai elittől függ a megélhetésem.
Akinek a politikai garnitúrától függ, az elhiszem, hogy az akkorit, vagy a jelenlegit favorizálja, mert függő.
Ettől még azt gondolom, hogy egy olyan kormány lenne jó, amelyiknek nincs köze vállalkozókhoz és nem avatkozik bele a piacokba. Talán egyszer lesz ilyen.
2021. jún. 2. 20:11
12/16 anonim válasza:
11. válaszadó: szerintem meg nagyon nagy felelőtlenség a piacot és a cégeket kontroll nélkül játszadozni hagyni. Ki garantálja, hogy ők nem élnek vissza az erőfölényükkel, mint a mai államhatalom? Senki.
Ha pedig nincs piacszabályozás, akkor az fog történni, ami 1929-ben. Nem akarod te ezt.
Bocs, de ezt ne. Az ördög, akit ismerek, még mindig jobb annál az ördögnél, akiről fogalmam sincs.
2021. jún. 2. 20:20
13/16 anonim válasza:
12: Nagyjából egyetértek, de van különbség a szabályozás és az aktív beavatkozás között. Szabályozni kell valamilyen szinten, az USA-ban is van szabályozás, ahol amúgy a cégek elég nagy szabadságot élveznek.
2021. jún. 2. 20:29
14/16 anonim válasza:
Egyébként idehaza a problémák jórészét pont az okozza, hogy a cégek (pl. a multik) nagyrészénél a kormány a lovak közé dobta a gyeplőt, csináljanak amit akarnak a munkásokkal, a fizetésekkel, ők nem szólnak bele. Természetesen a maguk sápját leveszik a pluszhaszonból. A munkást pedig semmiféle társadalmi, jogi vagy törvényi mechanika nem védi meg, nincs kihez forduljon. Nem poénból menekülnek külföldre dolgozni, mint a patkányok a süllyedő hajóról...a cégek is ugyanabban érdekeltek, mint a kormány: minél több munkát kiszervezni a beosztottaknak, minél kevesebb fizetségért cserébe. Innen nézve pedig egyik kutya, másik eb.
2021. jún. 2. 20:33
15/16 anonim válasza:
Nekem jobb volt mint melósnak, pedig beleestem a legmagasabb adósávba.
2021. jún. 2. 21:27
16/16 anonim válasza:
Utálom a Gyurcsányt. De attól még hogy valaki a jelenben él, és inkább a Fidesz országkifosztásával, rokoni, baráti körének a pofátlan meggazdagodásával, arcátlan hazudozásaival foglalkozik, még nem a Gyurcsányt mentegeti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!