Gyurcsány mennyi állami pénzt "lopott" kormányzása alatt?
Kezdésnek álljon itt csak egy ügy: (4-es metró)
Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot - közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.
Sokat, nagyon sokat.
De javaslom, olvass utána, hogy Gyurcsány 1990 től hogyan gazdagodott, KISZ vagyon: Csillebérci tábor, KISZ székház, aztán később a privatizáció, az Altus.... szóval ő már akkor is irdatlan állami vagyont lopott el, amikor még a nevét sem tudtuk!!
Nem véletlenül lett milliárdos...
Személyesen biztosan nem sokat, pár milliárdot. Az egész udvartartas már jóval többet, talán 2-300 mrdot.
Szóval nagyon kispályás a fideszhez képest. Orbán egyedül többet húzott csak magának, mint a teljes szoci pereputtya.
3
direkt írtam bele a kérdésbe ezt : "kormányzása alatt"
5# én meg direkt írtam, hogy korábban, mert az is lopás, az is az állami vagyonnal kapcsolatos.
De ha megnyugtat, kormányzása alatt is.... hát mi ment pl csak a metró építésnél....?? Szerinted az ellopott pénzekből Fletó nem kapott??
"Gratula a színvonalas kérdéshez. Az értelmiségi baloldal ismét alkotott."
Inkább értelmiségi jobboldali vagyok, és egyben antifideszes.
Mondjuk ezt egy fideszes sose fogja megérteni.
Csak azt akarom megtudni, hogy a Gyurcsányék lopása nagyságrendileg megközelíti-e a fidesz több ezer milliárdos teljesítményét.
Vagy még "lopni is ALKALMATLAN"?
"A kulcsszavakból és a szavazati lehetőségekből csak úgy átrobban az értelem."
ahogy a te pontszámodból is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!