Akik visszasírják Gyurcsányt és a DK-ra szavaznak azok még is mit dolgoztak/hány évesek voltak/hol éltek 2010 előtt a "kormányzása" alatt?
Szerintem még gyurcsány sem volt olyan rossz mint orbán, budapesten éltem, gyurcsány medgyessy puccsakor 18 éves voltam, aztán java fejlesztő lettem 2008-ban.
Dk-ra nem szavazok, de fideszre se többé. A fideszt látom a legkártékonyabbnak.
2002 után, orbánnak teljesen elment az esze, nem egyszerre, hiszen még 2008 ban is a mai önmaga ellen beszélt, dehát látjuk mi lett belőle.
2007-ben előrehozott nyugdíjba mentem.
Egy: megtehettem (akkor éppen úgy voltak vele, hogy "de jó" ezzel is eggyel csökkent a létszám -közelebb kerültek az "elküldendő kerethez");
kettő: elegem lett a "rendszerből".
Leépítések: ugyan nem engem küldtek el, de át kellett vennem két elküldött munkáját. (Később visszanövelték, sőt növelték a létszámot, mert kezdők képtelenek voltak ellátni -felmondtak, beteget jelentettek, stb.)
Bérstop az állami szektorban: elég jelentősen érintett.
Létszámstop: ez engem nem érintett.
Közüzemi díjak jelentős emelése: még a nyugdíj előtt is jelentősen érintett.
13. havi bér, nyugdíj eltörlése: nem kell magyarázni.
A korábbi "Bokros-csomagot" már meg sem említem.
Stb., stb.
Adminisztrációs jellegű munkáim voltak, illetve később alsó szintű vezető.
A 2000-es években voltam huszonéves.
A Viharsarokban, majd Budapesten éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!