Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány mennyi állami pénzt...

Gyurcsány mennyi állami pénzt "lopott" kormányzása alatt?

Figyelt kérdés

#Kevesebbet, mint Orbán. #Többet, mint Orbán. #Migráns!
2021. máj. 31. 08:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit lopott es annyit hagyott masoknak is lopni, hogy milliardosok lettek belole :)
2021. máj. 31. 10:25
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

Hát volt 6000 milliárd hitelfelvétel és bő 1500 milliárd privatizációs bevétel.

"Elkúrtuk" - ez őszinte beszéd, de mégis mire?

2021. máj. 31. 10:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha már általános a kérdés akkor ne feledkezzünk meg a privatizációs bűncselekményekről sem ami miatt csak azért nem ítélték el mert már elévült mire feljelentették.

10milliárdos nagyságrend mai értéken

2021. máj. 31. 10:47
 24/31 anonim ***** válasza:
19%
Azt hiszem ez a provokatív kérdés fordítva sült el a kérdező szemszögéből...
2021. máj. 31. 11:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

#24, Szentgyörgyi Albert azt mondta, nem az a kérdés, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy mi az igazság.

Szerintem jó mondás.

2021. máj. 31. 12:04
 26/31 A kérdező kommentje:

24

Szeinted.

Ha visszaolvasol, akkor olvashatod, hogy nem vagyok sem Orbánista, sem Gyurcsányista.

Egyszerűen azt utálom, aki meglopott.

Csak szeretném tudni, hogy mennyire utáljam Gyurcsányt.

Orbán megítéléséről vannak nagyságrendbeli elképzeléseim, de Gyugyu idejében még fiatal voltam, nem foglalkoztam politikával, gazdasággal...

És mostanában csak szemkilövetőként emlegetik, az alapján meg nem ítélem el, mert az a "rendezvény" egy közösség/állam ellenes garázda "tüntetés" volt, ami ellen illik erős kézzel fellépni.

A vizitdíj sem fájt, legalább nem volt teli a rendelő unatkozó mamákkal...

Az akkori gazdaság meg nálunk hajszál pontosan úgy alakult, mint a környező államokban (válság volt)...

Az Őszödi beszédből kialakult botrány, pedig csak lovaglás a szavakon.

Orbán sokkal durvább dolgokat sunnyogott el bármi következmény nélkül...

2021. máj. 31. 12:14
 27/31 A kérdező kommentje:

19

"pedig igaza a 9- esnek.

Ha a gondolkodásod is olyan, mint a megadott választási opciók, akkor nagy a baj."

Csak a gyakori lózungokat vettem elő mindkét oldalról...

Hogy is mondjam, ha provokatív, akkor az Orbán és a GYurcsány fanok ellen ugyanúgy irányul a kérdésem, de nekem a Király cselekedetei jobban szúrják a szemem (gyakorlatilag jobban érzem a bőrömön).

2021. máj. 31. 12:18
 28/31 anonim ***** válasza:
85%

Csak azt akarom megtudni, hogy a Gyurcsányék lopása nagyságrendileg megközelíti-e a fidesz több ezer milliárdos teljesítményét.

Nem, nagyságrendű különbség van a fidesz "javára", sokkal többet lopott vitya. Ebben persze a kétharmad sokat segített nekem, de nekem egyszer egy szoci politikus (már nem él így talán megoszthatom) erre a kérdésre azt mondta, hogy a különbség az MSZP és a fidesz között főként az volt, hogy a szocik titokban próbálták a piszkos ügyeket intézni egyszerűen azért, mert még egymást is felnyomtak ha kellett vagy irigysegbol vagy ha valakit kihagytak. Így sokkal nehezebb volt lopni, főleg nagy tételben.

Ezzel szemben a fidesz centralizált, mindenki pontosan annyit lop amennyit rá leosztottak. Kollektív bűnösség, kollektív felelősség, így nem nyomják fel egymást, mert az láncreakció lenne. Ehhez volt szükség orbánra, mint egyszemélyes, erős döntéshozó.

2021. máj. 31. 12:33
 29/31 anonim ***** válasza:
36%

Az Őszödi beszédet elég nehéz félreérteni.

Lovaglás a szavakon? Téged minden hlyeséggel meg lehet etetni?

Javaslom hallgasd meg te magad is!

Mit lehet azon félre érteni, hogy meghamisították a költségvetési számokat, és a gazdasági mutatókat, hogy megnyerjék a választást?

És mit lehet azon félre érteni, hogy megszorításokat szorgalmazott, holott a választások során mást ígértek és hazudtak?

Mond már meg mi ezen a szavakon lovaglás?

2021. máj. 31. 22:59
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
Kevesebbet Orbánnál.
2021. okt. 25. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!