A "gazra" miért írják ki Karácsonyék, hogy "méhlegelő"?
Figyelt kérdés
Vannak amerikában méhlegelők. Gondozott, virágokkal teleültetett terület. De nem elhanyagolt gazra tettek ki egy táblát, hogy "nem gaz, méhlegelő" :XD2021. jún. 2. 12:12
51/66 anonim válasza:
A „gazosítási” programot több fideszes kerületi polgi már Karácsony előtt megkezdte, csak nem méhlegelőnek hívták, hanem biodiverzitási kísérleti valaminek. Azóta is ott vannak.
52/66 anonim válasza:
Sőt, már Tarlósnak is volt "méhlegelője".
55/66 anonim válasza:
Így van, a IX. kerületi Közraktár utca melletti méhlegelő az elsők egyike volt, még bőven a fideszes érában.
56/66 anonim válasza:
55: örülök, hogy más is emlékszik erre, én megjegyeztem, mert ott láttam életemben először ilyet, ki is volt írva, hogy valamelyik nyugati egyetemmel közö projekt volt.
57/66 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy van annak értelme, de azért kicsit túlzásba vitte, amikor egyszerűen csak kitűzött egy táblát mindenféle gazos területekre, hogy akkor az mostantól kezdve méhlegelő... Attól, hogy a méhlegelőnek van létjogosultsága, még nem szűnt meg létezni a gazos, elhanyagolt terület, mint olyan.
58/66 anonim válasza:
"egyszerűen csak kitűzött egy táblát mindenféle gazos területekre, hogy akkor az mostantól kezdve méhlegelő." - csakhogy ez egyszerűen nem így volt.
Konkrétan meg volt tervezve, hogy hol lesz méhlegelő.
Mondjuk a Gellért-hegy oldalában miért ne lehetne?
A járda melletti 2 m-es sávban lenyírták, ahogy régen, mellette meg lett a méhlegelő.
59/66 anonim válasza:
"a Gellért-hegy oldalában miért ne lehetne?"
Ott mindig is az volt, csak nem úgy hívták, nem?
De volt bárki, azt kifogásolta, hogy a Gellért-hegy oldalában méhlegelő van?
Ha nem, akkor nem arról beszélünk.
60/66 anonim válasza:
59: akkor hol gond, hogy méhlegelő van?
Azért boldog az az ország, ahol a főpolgármester ellenei legkeményebb kritika a zöldterület-kezelés _részleteiről_ szól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!