Ha az ellenzék kerül hatalomra visszaküldik a Fudan egyetemet kínába?
Figyelt kérdés
Hallottam az ATV-be, hogy a PAKSi szerződést is felbontanák az építkezés közepén. Nem értem, akkor visszabontják az addig felépült blokkokat? A Fudan sem tetszik nekik, de az építkezés elkezdődik addigra, talán be is fejeződik. Hogy lesz ez elintézve?2021. jún. 2. 09:25
1/25 anonim válasza:
Dehogy küldik! Annyi eszük csak van nekik is hogy látják a hasznát, csak amíg ezt az aktuális kormány javasolja, addig muszáj ellenkezniük.
2/25 anonim válasza:
Hány blokk épült meg Paks 2-ből?
4/25 anonim válasza:
"Nem értem, akkor visszabontják az addig felépült blokkokat?"
Jelenleg úgy tervezik, hogy Paksot 2029-ben kezdik el bővíteni. SZóval nem bontanak vissza semmit, mivel nem épül még 2026-ig se semmi.
5/25 anonim válasza:
Dióhéjban eleve minden, ami egy egyetemmel jár, csak ez esetben sokkal nagyobb nemzetközi presztízzsel egybekötve, plusz külpolitikai előnyök.
6/25 anonim válasza:
Milyen külpolitikai előnnyel jár, hogy a Kínai Kommunista Párt hírszerzői szabad bejárást kapnak az országba, és ezzel az EU-ba?
7/25 anonim válasza:
Jobb kapcsolat a világ egyik vezető gazdasági nagyhatalmával, plusz nemzetközileg elismert oktatókon és végzett hallgatókon keresztül némileg mindenki mással is.
Ezt neked tényleg magyarázni kell?
8/25 anonim válasza:
Ez hogy jön az én kommentemhez? Mellesleg ha ki is rakják a Fudant, akkor is ott marad az épület és lehet egy másik, normális egyetemet idehozni, vagy pár magyart bővíteni.
9/25 anonim válasza:
Szóval fizessünk ki legalább 500 milliárd forintot egy külföldi magánegyetemre, amit a magyarok nem tudnak majd megfizetni, de legalább elszívja a jó oktatókat a többi magyar egyetemről, valamint az EU és a NATO trójai falovaként engedjünk be bármilyen hírszerzőt. De ez nekünk jó, hiszen jó lesz a kapcsolatunk a világ egyik vezető gazdasági nagyhatalmával!!!4!4!!
10/25 anonim válasza:
Bocs, a 3. kommentelőnek ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!