A baloldal miért ágáll a pedofil törvényjavaslat ellen?
Úgy tudom, hogy a tegnap megszavazott törvényjavaslat értelmében, nem lehet elévülési idő és nem lehet felfüggesztettet kapni pedofil bűncselekmény után. Ami jó, mert nem ússzák meg a bűnelkövetők ezek után és elrettentő példa is egyben. Másrészt újítás, hogy lesz egy nyílvános lista a pedofil bűnelkövetőkről, amit mindenki megnézhet. Ez is nagyon jó, mert nem bújhatnak el a korábbi bűncselekmények elkövetői.
Bevezetik továbbá hogy bizonyos gyermekekkel kapcsolatos munkahelyekre pl strand, a vidámpark és az állatkert nem vehetik fel őket, ami szintén egy pozitív újítás. Mindezek ellenére a baloldaliak mégis tíltakoznak ellene, de nem értem, hogy miért? Az hogy a liberálisok is tíltakoznak ellene megértem, de a tisztességes baloldal miért teszi ezt?
Olvastam, hogy a HVG írta : ", "eddig a határig [már a rajzolt tartalmakig] nem vonhatjuk kétségbe senki jogát arra, hogy a szexuális vágyait úgy élje ki, ahogy akarja, függetlenül bárki ízlésétől és erkölcsi felfogásától"."
Ezzel azt akarják mondani, hogy nyugodtan nézzenek ezek az emberek pedofil rajzokat, képeket ? Nem értem miért akarja ezt a baloldal? Normális ember nem néz ilyen tartalmakat. Nem is lehet neten, nem darkneten ezekhez hozzájutni. Ahhoz hogy ilyeneket nézzen az ember egy hajlam kell hozzá. Miért védi ezeket az embereket a baloldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!