Miért kell bele erőltetni ezt az LMBTQ-BLM gondolkodást
mindenbe?
Figyelt kérdés
Oké, elismerem, nem szép dolog, ahogy a melegekkel, és a feketékkel bántak régen, de ehhez nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy a karaktereket nemtelenítjük, meg a sakkot rassistának tituláljuk, mert a fehér kezd.
Nincs itt erőltetés meg reklámozás...na perszeeee:
Egy amerikai online fórumon olvastam, ahol pár meleg (szerintem a szélsőségesebb fajták), arról beszélgettek, hogy milyen jó lenne egy olyan törvény, aminek az a lényege, hogyha nem szopja le őket egy hetero, akkor perelhető lenne, vagy nyilvánosságra lehetne hozni, hogy emiatt homofób. Azóta 100x bánom, hogy nem mentettem le azt az oldalt példaként. Ennek 3 éve.
2021. jún. 12. 14:01
32/40 anonim válasza:
31-es: én egyszer egy magyar fórumon azt olvastam, hogy milyen jó lenne egy törvény, miszerint a zsidókat és a románokat az utcán szabadon meg lehessen gyilkolni. Ebből egyértelműen következtethető, hogy minden magyar meg akarja ölni az összes zsidót és románt. Nagyon intelligens vagyok.
2021. jún. 12. 14:28
33/40 anonim válasza:
32
Csak itt az a különbség, hogy én az igazat írtam le, te meg egy kamut. De napjaink különös elmebetegsége, hogy amit nem látunk, az soha nem is létezett.
2021. jún. 12. 16:47
34/40 anonim válasza:
a blm-homo propagandát tűzzel-vassal irtani kell! szerencsére a mostani bejelentésekkel úgy tűnik még maradni fog 4 évig a jobb kormány
sajnos sokan vannak kik egyetértenek olyan folyamatokkal amit pl a Coca Cola próbált elterjeszteni miszerint hogyan legyél kevésbé fehér, kérem szépen itt rasszizmus van, a fehér emberek elleni rasszizmus
2021. jún. 12. 18:15
35/40 anonim válasza:
34# ja, coca cola meg ilyenek, hagyjuk már. Szarnak ők bele a homokosokba, színesekbe ilyen-olyan kisebbségekbe, csak az érdekli őket, hogy minél többet adjanak el mindenből. Az összes többi márka így van ezzel. Elég megnézni mikor a pride miatt változtatják a logókat pl. online jaj szivárvány, jaj szolidárisak vagyunk, jaj a melegek fontosak... Kivéve erm... hát egy rakás országot, ahol biztos nem vevők a népek erre, ott le vannak szarva, az eladások fontosabbak, nehogy véletlen megorroljanak rájuk. Közel-Kelet, Ázsia, törökök, oroszok stb. Senkit nem érdekelnek valójában a kisebbségek, meg a jogaik, csak az, hogy ha kirakják őket valami plakátra, akkor hátha többet lehet nekik eladni valami szarból.
2021. jún. 12. 18:59
36/40 anonim válasza:
35
Mondjuk ez tényleg így van. Egy homokos is ugyan úgy gyűlöl, egy fekete is ugyan úgy rasszista, persze erre tilos beszélni, mert az árt az mainstream üzletpolitikának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!