Nemzeti Közszolgálati Egyetemen mennyire játszanak szerepet a politikai ideológiai meggyőződések a hallgatók életében?
Figyelt kérdés
Oda jelentkeztem, mert minden álmom a rendészeti, a pontjaim alapján szinte biztos, hogy fel is vesznek. Viszont félek, hogy kiutálnak majd, mert leszbikus vagyok. Lehet emiatt ott valami hátrányom?
18/L
2021. máj. 18. 12:08
1/10 anonim válasza:
Magánügyed, hogy a saját nemedhez vonzódsz.
Ha te is így gondolod és nem tüntetsz vele, nem hiszem hogy bárkinek is feltűnne.
A tanulmányaidban nem jelenthet hátrányt, bár azért homofób kreténekbe bárhol bele lehet futni.
2/10 anonim válasza:
Nekem is van egy szakasztársam, aki leszbikus, számomra ez harmadikban derült ki, akkor mondta valaki, meg láttam képeket róla, hogy "randizik". A suliban nem hangoztatta, nekem fel sem tűnt. Ha visszafogott vagy, és nem mutogatod meg nem híreszteled, nem fognak ki, de van nyíltan leszbikus is, őt sem nézik ki érte.
3/10 anonim válasza:
Melyik szakra? Nehogy véletlen szeptemberbe be próbálkozzak csak azért kérdem :D
4/10 anonim válasza:
Tarsd titokban. Ha kiderül, hogy a saját nemedhez vonzódsz, egyből kivágnak. Valamint ne vállald fel a politikai nézeteidet, ha ott akarsz tanulni.
5/10 anonim válasza:
Nincs politizálás, ne aggódj. Nem fog semmilyen hátrány érni
6/10 anonim válasza:
Nincs politizálás? Te ugye nem ide jársz?
7/10 anonim válasza:
A fő kérdésre még mindig nem jött a válasz. Ha legalább szakot nem is akkor céget irjál hova tervezel? Hidd el nem akarsz kellemetlen helyzetet pl amikor bepróbálkoznak.
8/10 anonim válasza:
A fő kérdést a kérdező teszi fel, nem a kíváncsi válaszolók. (szerintem) 😎
9/10 anonim válasza:
Van 1-2 nyíltan Fideszes tanár, de nem téma ez, hogy milyen politikai beállítottságú vagy.
Én NKE-re járok, de utólag azt mondom, hogy ha újrakezdhetném, semmiképp sem jönnék ide és összességében az egész állami szférát elkerülném.
10/10 anonim válasza:
#6 kb. annyi a politizálás az órákon, mint minden más egyetemen. Egy-két tanárnál szóba kerül a politika, de nem ekörül forog minden. Amúgy meg ellenzéki gondolkodású tanárok is vannak az NKE-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!