Szavazz ! Inkább liberálisnak, vagy inkább konzervatív értékrendűnek tartod magad ? Egy 5-ös skálán az 5 a legnagyobb mértékben liberális, az 1 pedig a legnagyobb mértékben konzervatív. Eszerint szavazz !
#2 Mi lehet építő kritika abban, hogy valaki elmondja hogy ő maga saját magát miért oda tette ahová tette? ha külön gondoltad a kettőt, akkor érdemes lett volna a két mondatot elválasztani egymástól jobban. Igen, ez egy építő kritika.
Amúgy azért szavaztam arra, amire szavaztam, mert ilyennek tartom magamat. Nem igazán értem mi más oka lehetne valakinek? Poénból írjam be valamelyik másik helyre magamat?
Mi számít liberalizmusnak?
Az erőszakos BLM, LMBTQ+ propagandát abszolút nem támogatom, ahogyan a negatív diszkriminációt sem, és semmilyen segélyezést, jelentős állami szerepvállalást sem.
4. Maximálisan környezetvédelem-párti vagyok, elítélem a korrupciót, a populizmust, a maradi "munkaalapú társadalmat", a rasszizmust és hasonló dolgokat.
Ellenben a meleg meg transz meg BLM meg hasonló erőszakos, túltolt, kettősmérce mozgalmaktól hányingerem van.
Én liberális és konzervatív gondolatokkal is egyet tudok érteni.
Pl. hogy ne ítéljük meg a melegeket, kisebbségeket stb. Vagy másik oldalon, hogy inkább munkát teremtsünk, ne segélyt osszunk, hal helyett hálót.
Valahol a kettő között vagyok,de amit a konzervativizmus oltárán látok mostanság Orbánnal az élen,akkor azért elgondolkozom,hogy akarok-e egy kicsit is konzervatív lenni.
Az orbáni "konzervatív eltévelyedés" úgy érzem, egyre inkább balra tol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!