Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltásellenesek, mit szóltok...

Oltásellenesek, mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz szerint pszichiátriai betegek vagytok, akik hangokat hallanak?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom ezt az oltás melletti kampányvideó szöveget az "oltásellenes hangoktól". Én nem vagyok fideszes, de kaptam oltást, nem politikai okból döntöttem így. Elfogadom, ha valaki másképp dönt, hiszen az oltás önkéntes.
2021. máj. 29. 08:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1%

A kérdező biztosan pszichiátriai eset, de neki Orbán, ill. Fidesz fóbiája van.

És nem azrét, mert valóban azt gondolja, amit ír. Annyira hülye nem lehet, hogy nem értse, az "oltásellenes hangok" = oltás ellen pofázók (szövege).

Ezzel szemben fröcsögő szájjal kiír egy kamukérdést, hogy leírhassa a saját kis hazugságát, hogy hergelhessen a Fidesz ellen.

2021. máj. 29. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Én nem vagyok oltásellenes csak nem mindegy milyen az az oltás. A covid oltásra nincs szükségem, ellenben Orbán Viktor elleni oltást szívesen felvennék
2021. máj. 29. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Vicces vagy kerdezo😁 A Fidesz videoi infantilisek es dilettansok, ez azert van, mert nem ertik, hogy jelen esetben a propaganda es a vegtelenul leegyszerusitett uzenet nem eleg. En nem vagyok oltasellenes, bar a Sars-Cov2 elleni oltast egyelore nem kertem (valoszinuleg nem is fogom, de meglatjuk, hogyan alakul a jarvany osszel, a velemenyemet kizarolag egeszsegugyi okokbol valtoztatom meg). (Volt) Fidesz szavazokent pedig inkabb propaganda hangokat hallgattatnam el.
2021. máj. 29. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Anyósom a Pfizert megkapta,rá 10. napon mentő vitte kétoldali tüdőgyulladással oxigénezve,pozitív gyors tesztel.

A kórházi ellátás 8.napján hoztuk haza.Rendbe tették 1 hét alatt.75 évesen a megkapott oltásnak köszönheti,hogy megúszta.

A vírust az oltás után nyalta be.Azt gondolta meg van az oltottság és már szabad a pálya.

Irány a szomszédok,rokonok,bevásárló körút.

Mondani sem kell mi is elkaptuk tőle az asszonnyal,idén már másodszor!

Három hétig feküdtem lázasan.

Túléltük.

Viszont munkahelyemen egyik munkatársam anyukáját,a másik apját vesztette el a vírus miatt.

/30 fős munkahelyről beszélek!/

2021. máj. 29. 11:07
 15/17 A kérdező kommentje:
A szüleim, a testvérem és én is az oltás mellett döntöttünk, nem vagyunk fideszesek, és az általunk preferált ellenzéktől sem láttam oltásellenes megnyilvánulást, a kampányszöveget tartom nevetségesnek, nem gondolnám, hogy célravezető.
2021. máj. 29. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

"A covid oltásra nincs szükségem, ellenben Orbán Viktor elleni oltást szívesen felvennék"

Te már szerencsére védett vagy ellene. A fityesz elleni oltás azoknak kell, akik támogatják őket. A betegeknek van szükségük gyógyításra.

2021. máj. 30. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
14%

#16!

Azt hittem, hogy a válasz ostobaságára fogod felhívni a figyelmet. (Valójában azt is tetted, csak kiálltál ellene.)

Úgy látszik, hogy ti kombinált oltást kaptatok értelmes gondolkodás és Fidesz ellen.

2021. máj. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!