Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltásellenesek, mit szóltok...

Oltásellenesek, mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz szerint pszichiátriai betegek vagytok, akik hangokat hallanak?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom ezt az oltás melletti kampányvideó szöveget az "oltásellenes hangoktól". Én nem vagyok fideszes, de kaptam oltást, nem politikai okból döntöttem így. Elfogadom, ha valaki másképp dönt, hiszen az oltás önkéntes.
2021. máj. 29. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki magából indul ki. Orbán is. A fidesz pedig Orbánból.
2021. máj. 29. 09:01
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Jesszusom, szerinted egy "oltásellenes hang" csak képzelt lehet, nem lehet valódi? Inkább te vagy pszichiátriai beteg, ha erről ez jutott eszedbe, úgy érzem.
2021. máj. 29. 09:01
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Mi a baj az oltásellenesekkel?
2021. máj. 29. 09:17
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Orbánt megszállta egy pocak-parazita, és most ő uralja az elméjét 😳
2021. máj. 29. 09:22
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom azt is nevetségesnek tartanád, ha anyád(ha van) egy lélegeztetőgépen lógna, amit vagy túlél, vagy nem, mert tőled elkapta ezt a szrt.
2021. máj. 29. 09:31
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Fityesz ellen mikor lesz oltás?
2021. máj. 29. 09:33
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Európai Ügyészségi a neve 6-os, és úgy fél tőle a fidesz mint ördög a szentelt víztől.
2021. máj. 29. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

"Gondolom azt is nevetségesnek tartanád, ha anyád(ha van) egy lélegeztetőgépen lógna, amit vagy túlél, vagy nem, mert tőled elkapta ezt a szrt."

Anyád gondolom beoltotta magát ha ennyire veszélyeztetett igaz? Akkor mitől fosol?

2021. máj. 29. 09:39
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

Na igen ötös...

Amikor szüleimet márc 1-jén a kínaival beoltották, egy hónap múlva mentek volna a másodikra, de pont a második oltás idején lettek kovidosak. Április elejétől - kb. egy hét eltolódással - 3 hétig az ágyat nyomták 80-valahanyas szaturációval (a doki minden nap felhívta őket, de a hangja alapján igen pironkodott és aggódott.

Felépültek. Amikor ezt a - fideszes - ismerősöknek sorolom, cinikusan annyit vetnek oda, hogy: "mert már bennük volt a vírus, amikor az oltást kapták!" És amikor erre én azt mondom, hogy: "És akkor mi a tökömért nem tesztelnek le senkit sem az oltás előtt, ha ennyire orosz rulett az egész?!" - Csak vállat vonnak és vigyorognak.

2021. máj. 29. 09:40
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Na mi van?! Se kép, se hang?
2021. máj. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!