A jobboldali Fidesz szavazókban nincs ezzel a vakcina dologgal most egy tudathasadás?
A Fideszes mindig mindenben a pártnak ad igazat. Ha olvastad az 1984-et, tudod miről beszélek.
"Óceánia Keletázsia ellen visel háborút, Óceánia mindig is KeletÁzsia ellen viselt háborút.."
Ha tehát a Fidesz mostantól mást mond, akkor azt kezdik el hinni.
Már ne is haragudj, de elég nagy ordas baromságokat írtál le ide. Én aztán ismerek minden politikai oldalról embereket, jobboldalról is meglehetősen sokat, de életemben nem találkoztam olyannal, mint amivel te itt lefestettél. Kezdjük ott, hogy Mo-n nem választás kérdése, hogy a kötelező oltásokat beadják e, beadják mindnkinek, és bármi ilyen megtagadása büntetést von maga után. Meglehetősen elenyésző lehet azok száma, akik ezek után ezt kijátsszák, de annak semmi köze politikai pártokhoz. Magyarországon soha egyik politikai párt sem volt soha az
oltások ellen. Ilyen egyszerűen nincs. Elég hülye emberek lehetnek a te barátaid.
A fidesznek van cca 2,5 millió szavazója, ezek soha nem képviseltek semmilyen otlásellenességet.
Egyszerűen nem is értem, honann veszel ilyenket.
Nem, valószínűleg ez senkiben semmilyen tudathasadást nem okoz, inkább Te estél a fejedre.
8#
Ne vedd komolyan, az ilyen emberek mint a kérdező valszeg csak a twitterrőp tájékpzódnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!