Magyarországon több mint 6%-os GDP növekedést várnak külföldi elemzők az év második felére. Ha jövőre nyer az ellenzék, folytatódik ez a jó trend?
Figyelt kérdés
A COVID ellenére meglepően jól teljesít a magyar gazdaság.2021. máj. 28. 13:14
1/10 anonim válasza:
Stadion, Mészáros, krumpli, lopnak, védettségi igazolvány.
2/10 anonim válasza:
Meglepően jól teljesít? Hol? Én nem hallottam erről.
A nagy mínuszokról hallottam
3/10 anonim válasza:
Konjunktúrában bárki jól tud kormányozni. Jelenlegi rekord gazdasági mélypontból már csak felfelé lehet menni.
4/10 anonim válasza:
Ez jól hangzik, csakhogy tavaly több mint 5-el csökkent a rezsim tevékenysége miatt.es mindezt úgy, hogy önti ránk az eu a pénzt rendületlenül.a kérdésedre válaszolva;igen,jövőre már tényleges emelkedés lesz.
5/10 anonim válasza:
Miután kb a béka segge alá esett a GDP, vagyis a bázis amihez viszonyítanak igencsak alacsony, még szép szép, hogy a termelés beindulásakor növekednie kell.
7/10 anonim válasza:
Még jó, hogy a Portfólió ilyen győzelmi jelentéseket zeng...
8/10 anonim válasza:
Az tény hogy Magyarország GDP növekedése az uniós országok között a legjobbak között van (2019-ben a legmagasabb volt),mondjuk az is tény hogy van hova fejlődni.
9/10 anonim válasza:
Ha az ellenzék nyer akkor talán nem lopja el a NER az EU támogatások felét és már ettől komoly növekedés várható.
10/10 anonim válasza:
Persze Fercsicske nem fogja a baloldal holdudvarát tömni.
Végülis 705 milliós timföldgyárat is tudott venni 700 milliós hitelből a Dobrev klán hátterével. :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!